Lányok! Titeket nem zavar amikor tangát hotdtok?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még ebben, de szeretnék tangára váltani. Tudtok tanácsokat, tapasztalatokat mondani?2020. ápr. 23. 12:06
1/7 anonim válasza:
Nem. Nem is érzem. Ellentétben azzal, amikor a hagyományos fazonú bugyi csúszik be - ott sokkal több a textília, annyi már nem fér el kényelmesen :)
Annyit tudnék tanácsolni, hogy ne minden vagy semmi alapon akarj átállni rá. Hagyj magadnak időt, amíg megszokod. Pl. ha most otthon vagy, akkor vedd fel először csak fél órára, aztán fokozatosan növeld, kezdj el benne jönni-menni.
2/7 anonim válasza:
Nem zavar. Az elején picit furi volt, de nem rossz. Csak más.
Fontos, hogy nehogy kisebbet végy mint a méreted, az irritáló tud lenni.
3/7 anonim válasza:
Nem zavar. Úgy csináltam, ahogyan az első válaszoló írta. Mára teljesen megszoktam,mást alig hordok.
4/7 anonim válasza:
Én sem érzem, hogy ot van, ha jó méretet választok, de aludni nem szeretek benne, mert akkor valóban kényelmetlen.
5/7 Manócska1 válasza:
nem szerettem,soha nem is hordtam tangát. 41 nő
6/7 anonim válasza:
Ha valakit nem zavar az értelmetlen dolog akkor nyugodtan...
7/7 anonim válasza:
Nem zavar- Először furcsa volt, de egy-két nap alatt meg lehet szokni.(Aztán meg az a furi, hogy nincs bent semmi. :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!