A lányokat nem zavarja, hogy a nadrágjukon átlátszik a bugyijuk?
Hát látod...vannak akiket nem...
Én még a szoknya alá is rövidnadrágot veszek a sok perverz nyálcsorgató kukkoló miatt.
Páromat vártam egyszer a végállomáson, mert kocsi szervízben volt, őt meg megkértem menjen helyettem üzleti vacsira.
Míg vártam nem kevés faszi nézett meg s próbálkoztak is be... Mutattam a karika gyűrűm s lekoptak, a legutolsót, aki meg zaklatott orrba nyomtam.
Mindegy látszik-e a bugyi vagy sem, a birka nép ugyanolyan ösztön állat...
Vagy egysejtű.
Pl edzőnadrág, jobb ha rugalmas testhez simuló, nem akad be sehova s nem fúj alá a szél. Vékonyak jól melegítenek, de látszik az alatta lévő ruhadarab.
+ Az emberek felfogásával van gond sokszor. Meg azzal, hogy vannak kik igénytelenül hordanak dolgokat.
Pl pasi logika: a sima bőr színű harisnya vagy a csupasz lábaknál nem annyira nyáladzanak, mint pl az olyan harisnya esetében ami szintén rendes harisnya, de combközépig színezett combzokni van kialakítva.
Pedig a másik 2 opció többet mutat.
Női logika, ami a halálom: "csukd be az ajtót meglátnak "- ott áll bugyiban, melltartóban...
Majd képen röhögöm...:
Azt ugye vágod, hogy fb-on meg kint van egy globális hálózaton a bikinis nyaralós képed??!!!
S lehetne sorolni jó pár marhaságot...
Ez is egy igényesség szerintem, hogy tudjon úgy öltözködni, hogy az adott ruhàhoz megfelelő fehérnemüt vegyen fel.
Egy testszínű, lézervàgott fehérnemű semmin se làtszik àt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!