Titeket nem zavar ha egy férfi skinny gatyának trottyos a segge?
Hát még jó hogy trottyos a segge. Milyen lenne már egy férfin egy olyan nadrág ami még a fenék résznél is passzos?
Egyébként mindig kiégek mikor egy fiún passzosabb nadrág van mint rajtam xdd
Egy időben sajnos a trottyos seggű skinny volt a divat. Mindenkin szarul ált, de ilyen volt a boltban. Ma már ez szerencsére divatjamúlt, most a fenékre feszülős skinny a divat fiúknál is, sokkal jobban is áll mindenkinek. De sajnos még mindig találni itt-ott visszamaradt trottyost is.
Én mondjuk super skinnyt hordok, az még sokkal szűkebb mint a skinny, teljesen a lábamra tapad fenéktől bokáig, és ezeknél nincs ilyen gondom. Meg eleve olyan méretet választok mindig, ami picit szoros, és épphogy rám jön újkorában, mert mosás és pár óra hordás után mindig enged egy picit az anyaga és akkor lesz pont jó kényelmes is, és még mindig teljesen feszülni fog rajtam mindenhol. :)
Trottyost én sem vennék fel, szerintem nagyon gázosan mutat mindenkin, olyan mintha betojt volna a gazdája. :)
Nemtudom ki hogy van ezzel, de nekem nem jön be egy cseppetsem a skinny farmer egy férfin.
Nekem kiàbrándító.
Főleg amikor ilyen "izom siklók" veszik fel. Mint a magnum jègkrèm, benne kèt pàlcikával.
Kérdező.
Igen furin néz ki én ezért viselek super skinny fajtát és 24 éve testépítek így a fenekem is “kitölti” a hátsó részt ezért nem trottyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!