Fiúk, férfiak zavar ha a nő időnként a kényelmet meg a saját stílusát előtérbe helyezi a nektek tetsző ruhákkal szemben?
"sokan megjegyezték hogy pedig azt kéne"
Milyen "körökben" mozogsz, hogy ilyenért megszólnak??
Nemcsak időnként öltözök úgy, ahogy nekem tetszik, hanem MINDIG.
Nem minden férfi van oda a magas sarkúért, én sem hordok, csak nagyon nagyon ritkán. Szoknyát nem tudom mikor vettem fel utoljára.
Egyszer leírtam egy fórumban hozzászólásnak, hogy utálok vásárolni nő létemre, erre valaki válaszolt, hogy ha nem hordok tangabugyit és csak lapossarkút hordok, akkor azonnal feleségül vesz. :-)
Úgyhogy csak keress olyat, akinek így tetszel.
Nekem meg az öltönyös fickók nem tetszenek, ex is kérdezte amikor felvette, hogy na, jól áll, jól nézek ki benne? Én bólogattam, közben meg azt gondoltam, hogy a farmerjában, a sportcipőben meg a szörnyecskés pólójában néz ki jól, nem ebben a kalodában. Irodaházban dolgozom ilyen öltönyegerekkel, nyáron amikor megjelennek az ablakmosó srácok, akkor gyakorlatilag két napig használhatatlan vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Második, köszönöm hogy szántál rá időt hogy kifejtsd, jobbá tetted a napom!
Ott baj van a fejben, ha valaki másoknak akar megfelelni és úgy öltözik, ahogy egyébként magától nem tenné, mert nem tetszik neki, nem kényelmes, stb.
Hordd azt, ami neked tetszik.
Ha az az időnként tényleg időnként van, akkor rendben.
De ha rendszeresen, az már elég illúzióromboló.
Ennek ellenére én is azt mondom, hogy úgy kell öltözködni mindenkinek, ahogy neki tetszik és ne más férfi kedvéért legyen nőies egy nő, hanem azért, mert ő így érzi jól magát!
Amúgy a szoknya ilyenkor is simán hordható csak vastag harisnya és csizma kell hozzá (nyilván a körömcipő majd ráér nyáron).
Sosem értettem ezt az idióta hozzáállást. Mi az, hogy egy nőnek csak szoknyát meg magassarkút szabad hordania????
Nem a 17. században élünk!!!
Azt meg nem is értem, hogy: "a nő időnként a kényelmet meg a saját stílusát előtérbe helyezi a nektek tetsző ruhákkal szemben".
Öööööö, az nem úgy van, hogy a pasi beleszeret egy nőbe, aki olyan-amilyen, van egy saját stílusa és aszerint öltözködik.
Tegyük fel, van egy olyan lány, aki javarészt farmert hord, nőies, csinos, de kényelmes cipővel, felsőkkel stb.
Na most, ha megismerkedik egy pasival, az látja, hogy ő ilyen és elvileg elfogadja.
Ha a pasi ennek ellenére azt várja tőle, hogy pl. szűk, pánt nélküli miniruhát vegyen fel 20 cm platform cipővel, akkor semmibe veszi a lány stílusát, vagyis nem is őt akarja igazán, hanem egy általa elképzelt csajt próbál megvalósítani.
De javítsatok ki, ha tévedek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!