Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem zavar ha egy...

Titeket nem zavar ha egy férfi skinny gatyának trottyos a segge?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja vásároltam Bershka-ban, skinny férfi farmerokat. Viszont nagyon furcsa volt először is, hogy a feneke viszonylag nagy,es emiatt ugy nez ki, mintha noi farmer lenne, pedig nem.Ez megszokott az ilyen skinny nadragoknal? Csak mert en meg nem talalkoztam ilyennel. Bershkaban is gyakori az ilyen?

2019. szept. 16. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 2,3,4,5,7 és 8-as versenyző!

Egy FÉRFI bármiben még skinny farmerban is FÉRFI tud lenni, de ti a nyeszlett testetekkel csak a sablon bőszárú gatyáknan látszotok kisfiúknak!

A kislányok pedig addig ne fejtsenek ki véleményt amíg férfi ruhákban járkálnak!

Mert a skinny farmer van férfi változatban is.

Íme pár férfi ruhás “nő”

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

LEHET TÖRÖLNI “kedves” MODERÁTOROK csak ha engem töröltök akkor a sértegetőket akiket felsoroltam őket se felejtsétek!

2019. szept. 17. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
A "skinny farmer"-nak sem az anyaga, sem a szabása nem farmer. Aki nem hiszi nézzen utána, hogy mi az igazi farmer. Ez egy farmerszínű harisnya zsebekkel.
2019. szept. 17. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Istenem, megint visszatért ez a negyvenes "testépítő" fickó... XD
2019. szept. 17. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

12.

Az nem baj,legalább kényelmes!

13.

Istenem te is itt vagy...

És megint a férfiakat fikázzák.

2019. szept. 17. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
(Én nem tudom, hol él ez a féltucat eszelős, mert 10 éve nem láttam egyetlen fiatalembert sem bőnadrágban, már az ilyen 60-as 80-as visszereslábú papákat leszámítva. Itt kiőrjönghetik magukat, de kinn az utcán olyan szinten elvesztették ezt a meccset, hogy az még matematikailag is nehezen lenne kifejezhető.)
2019. szept. 18. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

15-nél a pont!

Ez így van, és az is igaz amit én írtam, hogy ezek annyira elmaradottak testileg és agyilag hogy csak nagypapi gatyákba látszik rajtuk hogy kisfiúk.

Persze hogy magnum fagyi a gyerek ha egyszál belű, akkor megértem hogy betyárnak öltözik...

2019. szept. 18. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!