Lányok/Nők, mennyire zavar benneteket a férfi kopaszodása?
Figyelt kérdés
Érdemes hajbeültetést csináltatni?2017. jún. 30. 18:25
1/7 anonim válasza:
Attól függ. Vilmos hercegesen nem gond. De láttam már olyat, akinek hátul és felül kopasz volt, elöl meg frufru-szerű haja volt. Ha én lennék a párja, javasolnám, hogy borotválja le...
Hajbeültetés szerintem nem kell, de ha a férfi önbizalmának fontos, akkor legyen.
2/7 anonim válasza:
Ha valaki éppen csak kopaszodik, azzal nincs gond, de ha esetleg foltokban, vagy már a fele haja kihullott, akkor inkább legyen tar kopasz. A férjem nem kopaszodik egyáltalán, viszont mindig nullásra szoktam levágni neki a haját, mivel ő úgy szereti és nekem is úgy bejön a férjem.:)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen de a kopasz és a kopaszodás az kettő. Akkor ha a fej kopaszodik akkor legyen inkább 1-2 mm?
2017. jún. 30. 19:04
5/7 anonim válasza:
Kopaszodás mértékétől függ. Amíg csak kicsit, és nem a fejtetőn, addig abszolút nem zavaró. Ha már jelentősebb mértékben, akkor már érdemes levágatni, mert előnytelenül néz ki. A kedvencem, amikor a fejük teteje már tar kopasz és keresztbe fésülnek 5 szál hajat, hogy attól majd jobb lesz :D
6/7 anonim válasza:
Ha zavar, inkább vágasd le kopaszra, nagyon rövidre. Ez természetes dolog, pasiknál szerintem nem gond, ezért nem kell orvosi beavatkozás.
N
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. jún. 30. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!