Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A has fétis mennyire furcsa/beteg dolog? Van akit ez nem zavar/tetszik neki?
Elsősorban nőktől/lányoktól kérdezem, hogy ők ezt hogy fogadnák a partnerüktől. Nekem személy szerint nagyon tetszik ha egy nőn van egy kis plusz (nem durva elhízás hanem legyen mit fogni, keveset vagy többet) és ezen belül ha a has is kerekedik és ugyanúgy simogatni/fogdosni/puszilgatni mint a feneket vagy melleket.
Ti ezt hogy fogadnátok, volt-e dolgotok hasonlóval?
Kérlek írjatok kort is és minél több választ, felpontozok mindenkit!:)
semmi furcsa/beteges dolog nincs ebben. legfeljebb viszonylag ritka. (vagy nem is olyan ritka) Nekem nem volt még ilyen pasival dolgom, de nekem tetszene a dolog.
23N
Teljesen okés. Élvezném. 3n nőkén szeretem a laposabb férfi hasakat.
18l
Én imádok kockás női hasat kényeztetni :)
F
Has fétis? IGEEEN!
Tetszik ha egy nőnek kerekedik, vagy úgy kövér, hogy olyan mintha terhes lenne.
Az is szexi ha szinte csak hasra hízik, és akár lóg is, akkora, meg az is ha tele van terhességi csíkkal a hízástól, és ahogy simogatom, érzik hogy nem sima a bőr hanem a csíkok miatt egyenetlen. Poci kényeztetést vállalok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!