Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok es nők titeket zavar esetleg tetszik, ha egy férfi vagy fiatal srác megnéz titket, le sem tudja rólatok venni a szemét, sőt el is mosolyodik, mert jól néztek ki? Életkort is ha lehet.
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 10:27
1/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk a villamoson ülve, vonaton, vagy akár egy cukrászdában.
2017. jún. 20. 10:27
3/15 A kérdező kommentje:
De alapjáraton akkor nem fogadod örömmel hogy valaki elismerő szemekkel tekint rád?
2017. jún. 20. 10:36
4/15 anonim válasza:
Alapból jól tud esni, de nekem egy hosszabb idő után már elég kellemetlen is tud lenni rosszabbik esetben már ijesztő. 20/L
5/15 anonim válasza:
A privátokra: legtöbbször tudom hogy bámulnak, de - mint írtam - nem zavar. Ha normális az illető, akkor esetleg jelzem, hogy vettem az adást - és ennyi...
Igen, olyan vagyok, akit meg szoktak bámulni.
Hozzá lehet szokni.
6/15 anonim válasza:
most komolyan van szerinted olyan lány vagy nő akinek ne esne jól az ha megnézik ?:) N
7/15 A kérdező kommentje:
A 4-es példája:)
2017. jún. 20. 11:36
8/15 A kérdező kommentje:
Kort is letszi:)
2017. jún. 20. 11:39
9/15 anonim válasza:
Bóknak veszem. De ha már feltűnően néz az már zavar és taszító 23N
10/15 A kérdező kommentje:
És ha csak oda-oda pillant mindig?:) egy lopott nézés:)
2017. jún. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!