Lányok! Mennyire zavar, ha strandon, vagy az uszodában átüt a puncitok körvonala az úszódresszen, fürdőruhán? Próbáltok-e tenni ellene valamit?
Figyelt kérdés
Ha egy lány kijön a kamasz korból vajon már kevésbé zavarja ez?2020. jún. 9. 18:42
1/9 anonim válasza:
Ugyanolyan mintha a mellük körvonala vagy a mellbimbójuk látszódna át, semmi szégyellnivaló nincs benne.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy a lányokat zavarja-e, de a fiúkat biztos hogy nem. 😊
3/9 anonim válasza:
Nekem nem szokott ilyen lenni. Szerintem jó fajtát kell venni. Amúgy 'tevepata' nevet kapta ez a jelenség, amikor ilyen előfordul.
4/9 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ha vizes a fürdőruha akkor akaratom nélkül is rám tapad amitől látszódni fog a formája.
6/9 anonim válasza:
Mivel strandon minden lánynál megfigyelhető ez, ezért nem zavar magamon se.
8/9 anonim válasza:
Ezért kéne nekik is az a térdig érő szégyellős gatya ami a hiú kisfiúkon van, mert ők is azért hordják mivel nem mindenki kíváncsi a másik nemiszervére
De vannak közönséges emberek mint a válaszokból ki is derül..
F.
9/9 anonim válasza:
Sajnos már nem csak a strandon divat a rövidnadrág hanem az uszodában is a 20 év alatti fiúk 99%-án az van úszóshort név alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!