Nem jött meg a mensutációm, meg fog jönni?
Ne parázz, fiatalon ez még normális. Nekem egyszer 35. napra jött meg, holott ugyanúgy, mint neked 25-28 nap között jött meg általában. Én is szűz voltam még ekkor. 16 lehettem. 30 napra is megjött jópárszor. Ennyi késéssel még nem kell foglalkozni fiatalon. Bár nem tudom mennyire vagy fiatal. Nekem úgy 18 éves koromtól már nem voltak ekkora kilengések. Akkor már stabilan 25-28 napra jött meg. Aztán úgy 23 éves koromtól beállt 25-26 napra.
Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni, tehát jó pár év kimaradt saját ciklus szempontjából. 30-tól abbahagytam a gyógyszert, azóta halál pontos 25 napos.
Persze, hogy meg fog jönni. A ciklus hossza sosem állandó, főleg ilyen fiatalon amikor még nincs beállva a hormonrendszer teljesen.
Ha 2-3 hónap kimarad akkor keresd fel a nőgyógyászt, +/- pár nap eltérés, vagy esetenként enyhébb lefolyás teljesen természetes még huszon, vagy harmincas korban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!