Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik nem hordanak...

Lányok, akik nem hordanak melltartót: mennyire zavar hogy valaki ezt észreveheti?

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom, pasi vagyok: barátnőm A kosaras mellekkel van megáldva, és mikor vásárolunk és betérünk egy fehérneműboltba, látom hogy neki a választék jórészt a nincsből meg a felcsatolható pótmell méretű pushupból áll. Ő se rajong túlzottan a melltartókért, de mikor mondom neki hogy akkor ne hordjon, azt nem akarja merthogy akkor az látszik meg észreveszik meg jaj.

Nyilván én pasiként könnyen beszélek, szóval lányok véleménye / tapasztalata érdekelne: foglalkoztok azzal, hogy látszódhat, hogy nincs a póló alatt melltartó? Direkt olyan ruhát hordtok amin véletlen se üthet át egy kósza mellbimbó? Vagy párom parázza túl és mások nem figyelik ezt annyira mint ő gondolja? (Én személy szerint nem szoktam kigúvadt szemekkel nézni minden szembejövő nőt hogy na vajon van-e rajta vagy sem. )

2020. jún. 5. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

"felcsatolható pótmell méretű pushup"

Jajj, A kosaras lányként nekem ma ez a nap poénja. Nagyon találó. 😂

Amúgy ritkán van, hogy melltartó nélkül megyek ki az utcára, és olyankor is szorongok, hogy ne lássák meg, szóval nagyon megértem a barátnődet. :/

Számomra frusztráló, hogy a barátomon és esetleg egy orvoson kívül más is látja a mellbimbómat, még ha csak ruhán át is.

Persze aki elég magabiztos ehhez, az oké, nincs vele bajom, de én is ilyen szégyellős vagyok. 😅

2020. jún. 5. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Nem érdekel, hogy látják e. Nyáron amúgy is pl standon (természetes vizű), kempingben csak a fürdőruha alsó része és ha nagyon tűz a nap akkor egy vékony ing van rajtam.

Alapból nem is kapható a méretemben melltartó (80A is nagy) szóval felesleges, sok pasinak is (ha pl izmosabb vagy kövér) nagyobb mellei vannak.

2020. jún. 5. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha valakit a mellbimbó esetleges átlátszódása zavar, akkor megoldás lehet az is, amit én csinálok pont emiatt: én nem melltartót hordok, hanem olyan "topot", ami fazonra olyan, mint egy sportmelltartó, anyagra meg, mint egy póló. Nincs benne se szivacs, se merevítő, semmi. Csak mégiscsak egy réteg még a póló és a bőröm közé, hogy ne látszódhasson át semmi.

A bimbó egyébként akár le is ragasztható, bár én ezt még sosem próbáltam; nem tudom, milyen az.

2020. jún. 5. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bimbótapasz esetleg?
2020. jún. 5. 20:39
 5/9 Honexya válasza:
100%
volt egy időszak, mikor nem hordtam melltartót utcára, egyszerűen csak mert irtó kényelmetlen. (c-s a mellem) de mivel nem igazán hordok olyan ruhákat, amiben úgy nagyon látszana, nem szenteltem különösebb figyelmet arra, hogy észreveszik e vagy sem, max a "mozgásán" lehetett látni, hogy nem tartja semmi :D szerintem nem gáz, ha nem hord valaki, feltéve, ha nincs köldökig érő melle, vagy nem ilyen nagyon sokat mutató ruhákban jár.
2020. jún. 5. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar,ha átüt.Csak akkor hordok,ha nagyon átlátszó,cagy orvoshoz megyek.
2020. jún. 5. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Engem eszméletlenül zavar. Nekem nagyon nagyok a melleim, és a legtöbb melltartóm előre formázott. Szivacs, de nem pushup. Ezzel csak az a baj, hogy annyira merev, hogy a nyakamba tolja a melleimet.

Egyszer vettem fel olyan melltartót munkába, amiben nincs szivacs, és totál átlátszott a mellbimbóm, mármint nem a ruha volt áttetsző, hanem látszott, hogy fáztam... alig győztem takargatni. Akkor megtanultam, hogy inkább fulladok, mint bámuljanak.

2020. jún. 5. 21:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ :)

#1-es, örülök hogy megmosolyogtatott :D

#4-es, nem rossz gondolat. Ha esetleg szóba jön a kérdés, felvétel neki (őszinte leszek, nem tudom ez hogy működik, egyszer vagy többszörhasználatos, de majd utánaguglizok :D )

2020. jún. 6. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

A bimbótapasz tényleg jó megoldás lehet.

Egyébként annyira azért nem nehéz A kosaras melltartót találni, ha 80-as méretnél nem szélesebb a háta (afölött valóban problémás). Tesco, H&M, C&A, ezekben mindig láttam 70-75-80A-sokat normál szivacsréteggel.

2020. jún. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!