Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok történt már valakivel ilyen? Esetleg egy orvos máshogy ért hozzátok, esetleg szex stb? Most vagyok betanuláson és nem gondoltam volna hogy ennyi szexi férfi orvos fog körülvenni! Azt hittem undorítónak fogom találni, de van egy részük akik izmosak, ápoltak, középkorúak akik eléggé vonzóak. Más is érezte már így magát? Kicsit zavarba is jövök a csipkelődésüktől. (Gyakorlaton vagyok, 16/L)

2024. júl. 2. 23:16
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20-as, látom szövegértés az offos neked, nem is vártam mást. Kislány meg tudod ki, azért mert te már le vagy harcolva nem kell féltékenykedni, pussz
2024. júl. 6. 19:37
 22/35 anonim ***** válasza:
62%
A stílus maga az ember. 😃
2024. júl. 6. 20:04
 23/35 anonim ***** válasza:
😆😆
2024. júl. 6. 21:45
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Persze hogy kislány szó se róla. De én megértem. Izgul tetszik neki hogy a dokik csipkelődnek vele. Nincs ezzel baj amíg meg nem történik. Lehet azután sincs baj. Idővel kiderül viszont gyanítom sírás lesz ebből. Hagyd álmodni. Az legalább az övé.
2024. júl. 6. 23:01
 25/35 anonim ***** válasza:
70%
17. vagyok, azt hozzátenném, hogy a nem tudjuk mit gondolnak az egy dolog, de bármit is gondolnak 16 éves vagy, szóval akár orvos akár nem az illető, azért egy minimum 25-30 körüli pasinak nem túl elfogadott dolog kiskorúakra nyomulni. A középkorúnak meg pláne tetszik, hogy rávigyorog a nagymellű tanuló kislányra, az meg elalél tőle, de hogy ezen felül lép-e valamit annak kisebb a valószínűsége, de nincs kizárva.
2024. júl. 7. 01:34
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ebből semmi. Most a lány pörög, mert ránézett a doki és kalandba verte magát. Majd lecsillapodik.
2024. júl. 7. 11:11
 27/35 A kérdező kommentje:
Ezt a kislányozást nem értem, nagyon vicces. Aki menstruál, dolgozik, háztartást vezet, az kislány? És akik velem egykorúak és anyukák? Azokat is lekislányozzátok? Egy 12 éves lány, igen kislány, de egy 16 éves felnőtt nő már közel sem..
2024. júl. 8. 15:16
 28/35 anonim ***** válasza:
54%
😆😆😆
2024. júl. 8. 15:23
 29/35 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó valaszodból is lerí, hogy bizony kislány vagy még! Jót kacagtam. Köszönöm! 🙂
2024. júl. 8. 15:26
 30/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem gyakori mostanában, mivel a kórházakban több az orvos mint az ápoló és az ápolók többsége 60+os.
2024. júl. 8. 17:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!