Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos ápolónő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok történt már valakivel ilyen? Esetleg egy orvos máshogy ért hozzátok, esetleg szex stb? Most vagyok betanuláson és nem gondoltam volna hogy ennyi szexi férfi orvos fog körülvenni! Azt hittem undorítónak fogom találni, de van egy részük akik izmosak, ápoltak, középkorúak akik eléggé vonzóak. Más is érezte már így magát? Kicsit zavarba is jövök a csipkelődésüktől. (Gyakorlaton vagyok, 16/L)

2024. júl. 2. 23:16
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem akartam vele szexelni csak a ti nézőpontotokat akartam megkérdezni, dehogyis történne semmi. Nagyon fiatal vagyok még, csak vannak nagyon szimpatikus jóképű orvosok de soha sem nyomulnék egyre sem, csak munka kapcsolat:) De azért a beszólásokat köszönöm..
2024. júl. 3. 15:06
 12/35 anonim ***** válasza:
63%
De most miért kell lepontozni azt a választ, amiben nem azt írják, hogy nyugodtan szexelj 16 évesen a középkor orvosokkal?
2024. júl. 3. 18:11
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy szeretőnek használ, de többre ne számíts, csak alkalmi esetleg rendszeres szexre. De sírás lesz a vége.
2024. júl. 4. 16:04
 14/35 anonim ***** válasza:
70%
Háziorvos vagyok. Nem kezdenék komoly kapcsolatot ápolóval. Egy 16 éves meg tényleg csak arra jó maximum hogy egyszer megdugja az ember már bocsánat, habár amilyen pletykás egy átlag kórház nem éri meg, mert utána 20 év múlva is ezt fogja hallgatni az ember.
2024. júl. 4. 23:25
 15/35 anonim ***** válasza:
12%

14

Te nem vagy orvos, maradjunk annyiban. Az okát, most nem írom le.

Van egy háziorvos haverom, simán alávágna bárkinek!

2024. júl. 5. 09:21
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Nézd utolsó, pont nem érdekel mit hiszel.
2024. júl. 5. 19:10
 17/35 anonim ***** válasza:
59%

A mi kórházunkban előfordul sima ápoló-orvos, főnővér-orvos páros is, sőt, doktornő-betegszállító pár is van, csak nem nagyon reklámozzák, de ahogy írták már, semmi nem marad titokban.

Volt egy nagy nőcsábász orvosunk, ő mindenkit megdugott akit csak ért, rezidens, takarítónő, nem számított.

A fiatal sebészek között is van... hm. :D

Szóval nem tudni mit gondolnak, pasik, te meg nő vagy. Lehet olyanok, mint az itteni "én orvos vagyok, nem kezdek ápolóval" hozzászólók, de egyébként a kórházunkban dolgozó orvosok nagyobb részének nem orvos a házastársa/élettársa stb. Még csak nem is feltétlenül diplomás.

2024. júl. 5. 22:45
 18/35 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le a 17.-est mikor igaza van? Megy a nagy like 17.-es!!
2024. júl. 6. 16:16
 19/35 anonim ***** válasza:
40%
Kemény két ember pontozta le. 😱
2024. júl. 6. 16:51
 20/35 anonim ***** válasza:
59%

18

Reménysugár 17es válasza? 😆 Ne bízz benne, mert arcra esel. A másik, hogy kislány vagy még (16 éves). Lásd el a rád bízott feladatot, ne az orvosokkal akarj szexelni 😆

2024. júl. 6. 17:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!