Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha a pasitok elköszön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a pasitok elköszön tőletek este hogy ő most alszik mert fáradt, de látod hogy fent van még hajnali 1kor is, akkor megharagudnál?

Figyelt kérdés
Sokszor látom utána még mást csinál, játszik, valamikor le is láttamoz. Nem írni szoktam neki csak ha látok egy vicces videót akkor elküldöm amikor már "alszik" és akkor utána látom hogy látta.
tegnapelőtt 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ez fasz-ság. Nem körülötted forog a mapja.
tegnapelőtt 12:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán megmondanám neki, hogy nem kell hazudnia arról, hogy mit csinál, mert ez ìgy rosszul esik neked.
tegnapelőtt 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
És ha letette a telefont aztán állandó WiFi vagy mobilnet kapcsolata van ami jelzi az elérhetőséget? Olyan nevetségesen együgyűek vagytok hogy nem is értem hogyan tudtok életben maradni.
tegnapelőtt 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Engem először is jobban érdekelne a magyarázata részedről annak, hogy az éjjel 1 óra mióta hajnal?
tegnapelőtt 12:56
 5/12 A kérdező kommentje:

2# Szóltam neki, de mindig azt mondja hogy most fáradt és ezért zavar. De akkor szólok neki máshogy majd...

3# Nem, hidd el nem ennyi a dolog.

tegnapelőtt 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Tehát konkrétan nem akart beszélni erről, mikor szóltál neki, hogy felesleges kamuznia?
tegnapelőtt 13:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát feljött ez a téma egyszer és azt mondta hogy aludt én meg kiröhögtem... Ő meg megsértődött és mondtam neki hogy hát ezért. Erre kitalált valami teljesen idióta kifogást. Utána azt mondta hogy hagyjuk. Sokkal jobb lett volna ha azt mondja "bocs, legközelebb nem hazudok csak nincs már annyi kedvem hozzád".
tegnapelőtt 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ez a része nagyon furcsa nekem. Mióta vagytok együtt?
tegnapelőtt 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Valamint mennyi idősök vagytok?
tegnapelőtt 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Biztos, hogy játszani megy? Csak mert nem értem ezt a tagadást.
tegnapelőtt 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!