Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok is ilyen szabad felfogásúak?
Figyelt kérdés
Még csak 17 vagyok de nem érzem úgy hogy szexuálisan most ki kellene élnem magam. Múlthéten 2 osztálytársam beszélgetett a lyukasórában a teremben. Füles volt rajtam, azt hitték nem hallom pedig igen. Ők ketten nagyon teljesen máshogy állnak a dologhoz, olyan storykat meséltek hogy a szemem majd kiesett. Én vagyok "lemaradva" vgy ők a ribik?2024. máj. 28. 10:54
21/25 anonim válasza:
Poczikló levele :-)
Az üzenet szövege:
"Figyelj oreg, most fogtad be a pofacskad, mielott szembetalalod magad velem es nekiszaladsz valaminek..."
Egy igazi keresztény! Szerencsére a keresztény többség nem olyan, mint ő. Találjon békét ő is, és mindenki más is! Szevasztok. Bocsi, kérdező, hogy így eluraltuk a kérdésedet!
22/25 anonim válasza:
Különböző. Van akinek így esik jól. De semmi baj nincs azzal, ha még nem csináltad:).
23/25 anonim válasza:
Mindenki más tempóban halad ilyen téren. Vannak akik túlzásba viszik, vannak akik hamarabb élik meg ezt, illetve olyanok is akik várnak, mint pl. te.
24/25 anonim válasza:
17 évesen én sem éreztem úgy, hogy ki kéne élnem magam. Számomra teljesen elképzelhetetlen az, hogy lefeküdjek egy kb. vadidegennel. 18 évesen vesztettel el, egy éve voltunk akkor együtt a barátommal.
25/25 anonim válasza:
Az emberek sokfélék, de ezzel nincs semmi gond. Úgy élj, ahogy neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!