Hogy magyarazzam el otthon,hogy a muszlim lany az nem c!gany? Eleg maradi felfogasuak.
Figyelt kérdés
Igen, mostanaba erosen erdeklodom az ilyen lanyok fele. Nincs ebben semmi baj. Csak a szulok nem ertik ezt meg.márc. 21. 15:36
1/12 anonim válasza:
Egy "muszlim lánynak" egyrészt tiltja a vallása, hogy veled legyen, másrészt előírja számára, hogy téged, mint hitetlent vagy térítsen meg, vagy öljön meg.
2/12 A kérdező kommentje:
neeeem,nem hiszem (korabbbi kerdesben is kifejtettem). Na jo akkor mondjuk ugy hogy nem muszlim...legyen csak indiai szarmazasu.
márc. 21. 15:47
3/12 anonim válasza:
Az indiaiakból lettek az itteni cigányok. Ez elég erős öngól.
4/12 A kérdező kommentje:
Jo de az regen volt. Egy mostani indiai mas teszta.
márc. 21. 15:55
5/12 anonim válasza:
Még mindig jobb ha muszlim, mintha fideszes lenne.
6/12 anonim válasza:
Az indiaiak nagy többsége nem muszlim, hanem hindú, esetleg szikh.
Az indiaiak szerint a cigányok hozzájuk is bevándoroltak Irán felől, valamikor Krisztus előtt.
Ma is vannak cigány népcsoportok, kb. úgy állnak hozzájuk, mint nálunk.
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem tetszenek,olyan kis helyes babaarcuk van. na mind1,csak kivancsi voltam.
márc. 21. 16:02
9/12 A kérdező kommentje:
:) Meg a Mia Khalifanak xD
márc. 21. 16:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!