Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek, hogy hízni fogok...

Félek, hogy hízni fogok karácsony alatt?

Figyelt kérdés
Nem bírom megállni, hogy ne egyek sokat mindenből ha előttem van a kaja tukmálják is ráadásul. Az arcomnak áll rosszul a hízás. Az a baj nagyon imádok enni, és nagymamámékhoz megyünk akiknél úgymond zabálni kell, én meg sajnos szeretek zabálni. Mit csináljak? Más, hogy bírja, hogy ne egye túl magát?

ma 07:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
tavaly is 3 kilót híztam
ma 07:50
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Igen
ma 08:01
 3/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
58%

Na és mi van akkor, ha hízol?

Lefogyni nem egy varázslat, csak kalóriadeficit. Nem kell magad túlzabálni, de nem kell diétázni sem karácsonykor. Én sem diétázom, pedig egész évben csináltam és sok mindent elértem vele. Szóval... nem kell annyira túlgondolni ezt. 3 kg lefogyása meg max 1 hónap és nem kell semmi különöset tenni, még edzeni se..

ma 08:18
 4/12 Nik23 válasza:
65%
A családi cirkuszok általában segítenek elvenni az étvágyat.
ma 08:19
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Lesportolod/mozgod utána. Ne vond meg ilyen alkalom miatt magadtól az ételt!
ma 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek nem karácsony és újév között híznak el, hanem újév és karácsony között!

Másrészt ha nem tudod magad fegyelmezni, akkor nem csodálkozz.

ma 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Ennek nem a karácsony az oka.
ma 08:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha kalória deficit van akkor fogysz, ha többlet akkor hízol. Ünneptől függetlenül. Így igazából csak az elégetett kalóriaszám növelése ami segítség. Lehet az séta , edzés stb. Meg ha most fel is jön akkor az leadható később ☺️
ma 08:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt, hogy lehet ennyit hízni?
ma 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy lehet 3 ilor hizni az ünnepek alatt? Taníts kérlek. 1 kilót se tudok hizni pedig nagyon szeretnék.
ma 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!