Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek, hogy hízni fogok...

Félek, hogy hízni fogok karácsony alatt?

Figyelt kérdés
Nem bírom megállni, hogy ne egyek sokat mindenből ha előttem van a kaja tukmálják is ráadásul. Az arcomnak áll rosszul a hízás. Az a baj nagyon imádok enni, és nagymamámékhoz megyünk akiknél úgymond zabálni kell, én meg sajnos szeretek zabálni. Mit csináljak? Más, hogy bírja, hogy ne egye túl magát?

dec. 22. 07:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igazából a sok hús után eszek még sok sütit meg iszok cukros kávét. Mindennap.
dec. 22. 10:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerelmesnek kell lenned, akkor nem fogsz annyit falni.
dec. 22. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Így jártál. Ha nem tudsz mértéket tartani este gyenge az akaratod, akkor fejen is állhatsz. Lehet ám finomakat enni anélkül is, hogy betegre zabálnád magad.
dec. 22. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem is ez egy nagy félelmem folyamatosan.

Nyáron 58kg vagyok, minden nap úszás vagy futás és esténként saját testsúlyos edzés. Amint jön a suli már nem tudok ennyit mozogni, jelenleg 61kg vagyok. Karácsony után szerintem 62kg leszek. De majd igyekszem lemozogni.

Sok víz + mozgás

dec. 23. 09:32
 15/20 Noren1989 ***** válasza:
Több pia!
dec. 25. 19:35
 16/20 anonim válasza:

Fhu ettől én is mindig parázok, tavaly 5 napig jártuk a rokonokat és ettünk, az egyik szoknyámat konkrétan kihíztam, bár mondjuk nem akkor kezdtem el nem odafigyelni...

Szerintem élvezd ki, ritkán van ilyen és karácsonykor legalább ne kelljen már parázni semmin;)

Aztán próbálj meg valami rendszeres mozgást beépíteni, meg elgondolkodni mi okozhatja a hiányt, ami miatt ennyire görcsösen jön ez, a fogyás nem kell, hogy kínlódás legyen, csak meg kell találni a természetes egyensúlyt.

Amúgy mi lett végül?

dec. 26. 10:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem híztam, nagyon odafigyeltem.
dec. 27. 08:20
 18/20 anonim ***** válasza:

17

Még jön a Szilveszter. :P

dec. 27. 17:59
 19/20 A kérdező kommentje:
akkor csak iszok:D
dec. 28. 09:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Arra is enni kell valami töményet hogy sokáig bírjad az alkoholt. :D
dec. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!