Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányok is ilyen szabad...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok is ilyen szabad felfogásúak?

Figyelt kérdés
Még csak 17 vagyok de nem érzem úgy hogy szexuálisan most ki kellene élnem magam. Múlthéten 2 osztálytársam beszélgetett a lyukasórában a teremben. Füles volt rajtam, azt hitték nem hallom pedig igen. Ők ketten nagyon teljesen máshogy állnak a dologhoz, olyan storykat meséltek hogy a szemem majd kiesett. Én vagyok "lemaradva" vgy ők a ribik?
máj. 28. 10:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkinek más fér bele. A szex nagyon jó érzés, de emberenként változik, hogy kinek mennyi kell belőle és hogy milyen körülmények közt. Vannak csajok, akik szimplán annyira kívánják, hogy egy buliból is simán hazamennek egy random sráccal, mások pedig csak olyannal képesek lefeküdni, akihez vonzódnak.

Az előbbi kategóriát sokszor a riboszóma jelzővel szoktál illetni, bár szerintem a mai világban az elfogadás mellett azt is igazán meg lehetne már érteni, hogy a női nemiszerv nem tud "elhasználódni" és senki sem lesz attól értéktelenebb, hogy sok partnere volt.

máj. 28. 11:04
 2/25 anonim ***** válasza:
18%
Te vagy a prűd. Fiatal vagy, tessék mindenfélét kipróbálni.
máj. 28. 11:19
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
te vagy a normális. sajnos nagyon sok a ribi, és a meleges lányok, mindegyik szinte már lezbiskedik egymással. majd a fiu akivel össze jösz, örülni fog neki hogy te nem vagy olyan ribi mint a többiek.. :) ez érték egy lánynál.
máj. 28. 11:37
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem szabad felfogás. Van aki élvezetből szexel és van aki csak riban ckodni akar. A legnagyobb fehérmájú nők nem azok feltétlenül akik kipakolják mindenüket és ilyenekről beszélnek.
máj. 28. 12:34
 5/25 anonim válasza:
95%
Számold bele, hogy lehet nem is igaz, csak sok lány azt gondolja ez a menő. Nekem sulin kívüli barátnőkkel volt csak téma a szex, privátban. Nem muszáj ám gimiben még szexelni. Én is 17 évesen kezdtem, de ez semmit nem számít, nem mondtam senkinek, hogy “ja bocsi, házit írni sem volt időm, mert egész este a pasimon lovagoltam, és el sem akar engedni.”:) A barátnőimmel mi is mindent őszintén megbeszéltünk, de nem nyilvánosan, és röhögtünk azokon a csajokon akik nagyon erőlködve tolták ezt. Ez az igényesség… a pasik is tudják, hogy általában nem a nagyszájú csajokra kell menni.;) (19N)
máj. 28. 14:34
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Eltérőek az emberek e tekintetben. Nagyon nem kell figyelembe venned, hogy más hogy éli az életét e téren. Te amikor úgy érzed, akkor tedd, amit. 50f
máj. 28. 14:43
 7/25 anonim ***** válasza:
15%
1-es, azért az erkölcsi és hitbeli törvény ugyanaz, abba kell beleférni...
máj. 28. 15:23
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
8# "Bűnökre, normális". Aztán vannak azok a normális, tiszta nők, akiket annyira megnyomorít a vallás, hogy házasságban sem képesek felszabadultan szeretkezni. Jaj, milyen istennek teccő, jaj, de nagyon életigenlő, hú de normális, bizony, ámen.
máj. 28. 15:39
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
"Meg normális ember ne adja el a testét házasság előtti bűnökre" Te inkább maradj a Biblia olvasásánál és ne is stresszeld magad!
máj. 28. 15:40
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Facér kell egyáltalán a vallásnak, pláne az elvben szexet nem ismerő papoknak beleugatni az emberek szexuális életébe? Mondjuk én is szeretném mindig odasúgni a papoknak, hogy álomvilágban élsz, durvára nem lesz semmi jutalmad a halálban, kis huncut. :-P
máj. 28. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!