Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok is ilyen szabad felfogásúak?
Figyelt kérdés
Még csak 17 vagyok de nem érzem úgy hogy szexuálisan most ki kellene élnem magam. Múlthéten 2 osztálytársam beszélgetett a lyukasórában a teremben. Füles volt rajtam, azt hitték nem hallom pedig igen. Ők ketten nagyon teljesen máshogy állnak a dologhoz, olyan storykat meséltek hogy a szemem majd kiesett. Én vagyok "lemaradva" vgy ők a ribik?máj. 28. 10:54
11/25 anonim válasza:
Ezek r1bancok, örülj neki hogy nem vagy ilyen
Én osztalyomban egyik lány olyan k0urvás, meg fuuu az oltozkodese is, múltkor meg azzal dicsekedett hogy ő híres és népszerű, meg sok a szeretője
12/25 anonim válasza:
Ja és az a lány azóta képeket is árult a neten q lábáról
13/25 anonim válasza:
Szerintem az utolsó hozzászóló kommentjében némi nőgyűlölet is van.
14/25 anonim válasza:
Ha neked ez taszító, akkor szimplán ne így éld az életed. Plusz a te álláspontod sok fiú szemében pozitívum.
15/25 anonim válasza:
Mielőtt bárki a kérdezővel ír, győződjön meg arról, hogy valóban LÁNY-e. Jótanács... F
16/25 anonim válasza:
2-es, a lány nem prűd, téged lehetne kiskorú megrontásának hajlamával felelősségre vonatni... 17 évesen ne próbáljon ki semmit hanem vigyázzon magára a sok patkány ellen, akik tizenéves lányokat fektetnek le!
17/25 anonim válasza:
7-es vagyok, aki lepontozott várom egy privát megnevelésre, de megemlegeti
18/25 anonim válasza:
Hozzáteszem, azért van annyi öngyilkos, meg széthulló család, meg abortuszos magzatgyilkosság, mert teli van az ország ilyen szabados emberek bűneivel, akik sem az életet nem tisztelik, sem fogalmuk nincs arról, mi az ember, mi a tisztesség, az ilyen dumákért alapos felpofozás járna...
19/25 anonim válasza:
17:21
Te ne fenyegess senkit, inkább téged kéne kinevelni ebből a dogmatikus világnézetedből.
20/25 anonim válasza:
#13 miféle nőgyűlölet van abban ha elmondok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!