Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettségi után szakítás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettségi után szakítás?

Figyelt kérdés
Idén érettségizett a barátom. Ő eggyel felettem jár, én majd jövőre fogok csak. Úgy érzem teljesen elhanyagol. Mármint tudom hogy sokat kell tanulnia és én támogatom őt, nem csüngök rajta, mindig érdeklődtem, hogy hogyan sikerültek az írásbeliei. De valahogy úgy érzem nem foglalkozik már velem annyit. Egész nap nem beszélünk, nem hív. Ha én is hívom őt nincs téma és elköszönök,mert úgy érzem zavarom. Mi a véleményetek? Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tennétek a helyemben? ŐSZINTÉN!!

2023. máj. 17. 22:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek veled 30-as, ezért szívesen nélkülözném itt a te jelenlétedet.
2023. máj. 18. 21:02
 32/46 anonim ***** válasza:
77%

31

Hűha, egy kis személyeskedés azért befigyel. :DDDD

2023. máj. 18. 21:05
 33/46 anonim ***** válasza:
23%

30, hátazigen:D Nem így értettem a problémamegoldást:D

Mindezt úgy amúgy, hogy amúgy nem tudjuk a passzivitás valódi okát, a tanulás csak feltételezett indok, nincs megerősítve egyáltalán.

2023. máj. 18. 21:51
 34/46 anonim ***** válasza:
77%

33

Ha meg nem a tanulás az indok, csak behazudja, akkor szintén kész a megoldás, nem? Valahogy elég egyszerűnek tűnik a képlet.

2023. máj. 18. 21:53
 35/46 anonim ***** válasza:
31%

34, hát ha abóbl indulunk ki, hogy hazudik, úgy tényleg egyszerű.

De én azért szoktam élni az ártatlanság vélelmével és amíg nem bűnös valaki, nem kezelem akként. Kinek mi.

2023. máj. 18. 21:56
 36/46 anonim válasza:
24%
Én életembe nem tanultam ennyit mint most érettségire és ha valakj tényleg nagyon beakarja jutni egy egyetemre az míg le nem mennek a szóbelik nem igazán fog szociális életben részt venni.Én például tavaly minden orában írtam egy barátomnak ők is viszont most meg még jónak számít ha egy héten legalalább kétszer megnyítom a messengert vagy instagramot. Gondolj bele már a tanulás kifárasztja az embert utána biztos nem lesz kedve irkálni még másnak. Ha vége lesz ennek a "torturának" szerintem újból beszélni fog veled stb pláne ha előtte egy nagyon erős kapcsolatot ápoltatok. Egy kapcsolatot azért nem fordul hirtelen rossz állapotra.
2023. máj. 19. 08:34
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
36 Ha most ennyit tanulsz, az egyetembe kb bele fogsz halni.
2023. máj. 19. 09:43
 38/46 anonim ***** válasza:
49%
37, ez amúgy pont olyan demagógia, mint amit a tanárok tolnak az érettségiről..
2023. máj. 19. 11:08
 39/46 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd?
2023. máj. 19. 11:11
 40/46 anonim ***** válasza:
67%

Ijesztgeted, hogy mennyire durva lesz az egyetem, mennyire kemények lesznek a vizsgák.

Ez pontosan ugyanaz, amikor a tanár ijesztgeti a középiskolás diákot, hogy mennyire kemény lesz az érettségi.

Az eredmény az, hogy a diák csak jobban fog szorongani és méginkább teljesítménykényszeres lesz.

Tanulni kell az érettségire? Igen.

Tanulni kell az egyetemen? Igen.

Megdöglesz bármelyikbe is? Nem.

Ennyi.

Teljesen értelmetlen ez az ijesztgetés.

2023. máj. 19. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!