Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolánkban van egy olyan fiú (nem rég lett 13) akiről elterjedt, hogy a 17 éves barátnőjét teherbe ejtette. Ezt Ő is "beismerte" szóval igaz.folytatás lent. mi a véleményetek erről?
"Ez se igaz. Egy 17 éves egy 13 évessel még pont szexelhet."
Valóban? Meg tudnád hivatkozni a jogszabályt, légy olyan kedves?
Ezekkel a törvényekkel pont képben vagyok:
Az életkohatárt nem rég lejjebb tették, és beleegyezési alapon akár egy 12 éves is szexelhet egy 18 évessel.
Olyan mint egy wattpad story 😂
Miért akar egy 17 éves csaj egy 12 éves sráccal....
Egy 12-13 éves gyerekfiúnak legfeljebb magömlése lehet, álmában. De nem tud még szexuális életet élni, mert még fejletlen.
Kamu.
Teljesen felesleges a jogszabályokról vitatkozni írta a kérdező hogy kűfőd.
Mo.-n pedig 12-17 közt bárki bárkivel, 14-18+ közt bárki bárkivel. Ennyi a jogszabály lényege, én is hallottam hogy beleegyezési korhatár 12 de erre nem láttam még a hivatalos jogszabályt, de ha igaz akkor ez arra ugrik hogy 12-18+ bárki bárkivel és ha a beleegyezés kölcsönös senki sem vonható felelősségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!