Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolánkban van egy olyan fiú (nem rég lett 13) akiről elterjedt, hogy a 17 éves barátnőjét teherbe ejtette. Ezt Ő is "beismerte" szóval igaz.folytatás lent. mi a véleményetek erről?
Kedves 8-as:Nem tudom miért találnék ki ilyen sztorit, de igen, megtörtént.
Kedves 10-es:Már ez legalább 4 hónapja történt, szóval arról már lemondhatnak.
Kedves 11-es:Igen, megtörtént, sokan ismerik a lányt, és találkoztak vele, és terhes.
Kedves 13-as:Igen, az vagyok.
Miért ne járhatna külföldön iskolába? Külföldön is van iskola, internet...
Amúgy meg szerintem egyébként nem feltétlenül elrontott életek, csak gyökeresen megváltozott mindkét fél részére, akár gyerek lesz belőle, akár nem.
"A lányt még pedofíliáért is felelősségre vonhatják."
A pedofília pszichológiai és nem bűntejogi fogalom. Szóval sehol se vonhatják felelősségre érte. Főleg, hogy a meghatározásánál nem a kor a mérvadó, hanem a fejletlen nemi jellegek.
"17 évesen ha 13 évessel szexelne az büntetendő"
Ez se igaz. Egy 17 éves egy 13 évessel még pont szexelhet. A 14 éves beleegyezési korhatárt akkor kell nézni ha az idősebb fél már 18 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!