Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolánkban van egy olyan fiú (nem rég lett 13) akiről elterjedt, hogy a 17 éves barátnőjét teherbe ejtette. Ezt Ő is "beismerte" szóval igaz.folytatás lent. mi a véleményetek erről?
Bizonyos körökben előfordul. Egy darabig a fiú szülei problémája lesz ez, aztán később az övé.
A lánynak több esze is lehetne, egyrészt nem szexel ennyi idős fiúval, másrészt ha már terhes lesz, nem tartja meg.
Mindketten jól elcs*szték az életüket.
Így ennyiről semmi.
Kulcsfontosságú információkat nem tudok. Védekezési szándék volt-e, stb.
Én azért a lányt jobban nem értem hiszen ő 17. Mit akar egy 17 éves egy 12-13 évestől? Azért ez elég durva. Ok hogy törvényes de akkor is beteg.
Ha abortusz lesz a vége akkor a fiúnak könnyebb lesz új életet kezdeni akár egy másik iskolában. A lányok jobban viselik egy esetleges terhesség vagy abortusz súlyát mentálisan és fizikailag is. Bár sejthető hogy nem a legélesebb kések a fiókban.
Mese. Egy 12 éves még alkalmatlan a fizikai kapcsolatra.
Arra itthon volt példa a 70-es években, hogy a 3.-os gimis (17 éves) osztálytársak egymásba szerettek, s jött a baba.
A szülők összeültek, s döntöttek: a lányt kivették a gimiből, átíratták estire.
A fiú szüleinél laktak.
A gyámhatóságnál kötelező volt bejelenteni, hogy a kiskorúnál jön a baba, de ahhoz, hogy a srác folytathassa nappalin, a lánynak fel kellett vállalnia, hogy a “tettes ismeretlen”.
A pár szülei mindenben támogatták a gyerekeket. Elvégezték közben a gimit: a lány estin, a fiú nappalin. Érettségi után összeházasodtak. A fiú a nevére vette a saját gyerekét.
Majd mindketten diplomáztak. Később született még egy gyerekük.
Ma már boldog nagyszülők.
"Mindketten jól elcs*szték az életüket."
dehogy cseszték el mindketten. csak a csaj cseszte el
Nem gondolták át a dolgokat.
Öszintén mindketten elkurt*k.
Ugyanolyan hibásak, a helyükben ez egyértelmü abortusz.
Nem tudom hogy a szülök tudnak e róla, de fix hogy hatalmas botrány lesz. Nem lennék a helyükben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!