Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a nem akaró fél ilyenkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nem akaró fél ilyenkor a hibás?

Figyelt kérdés
Teszem azt van egy 15 éves lány meg egy 17 éves fiú, kapcsolatban vannak, a fiú már szexelne, de a lány nem, a 17 éves fiú ide gyakorira kiír egy kérdést ezzel kapcsolatban, egyből a lány úgymond a "hibás" vagy a "rossz" a válaszadók szemében. Persze megértem én a fiút is, teljesen természetes, hogy szexelni szeretne, de a lány miért ne szerethetne nem szexelni? Miért lenne kötelező neki szexelnie, mert hogy a fiú akarja? A fiúnak sem kötelező várnia vele, de ilyenkor van az az opció, hogy szakítanak, nem? Egyébként fordítva is tök igaz, sőt fordított esetben még relevánsabb is most, mert nem olyan rég írtak ki egy kérdést, ott a fiú nem akart szexelni, a lány igen, persze a fiú volt az impotens, életképtelen kölyök. Miért?

2022. jún. 24. 09:59
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
#20 És ha adott 2 ember, egyikőjük sem akar még szexelni 2 hónap után, akkor mi van? Hagyjuk már azt a hülyeséget, hogy ne legyen kapcsolatban ha nem akar szexelni... Jézusom.
2022. jún. 25. 23:01
 22/36 anonim ***** válasza:
17%

Mutass egy hormonproblémákban és/vagy identitászavarban nem szenvedő férfit aki nem is radikálisan vallásos, aki 2 hónap után ne akarna lefeküdni a barátnőjével. Én ilyenről még nem hallottam.

2022. jún. 26. 00:00
 23/36 A kérdező kommentje:
#22 Nem mindenkinek elsődleges a szex, van aki nem azért akar összejönni egy lánnyal, hogy néha megdugja azért cserébe, hogy néha elviszi ide-oda, bocs de akinek ennyire elsődleges a szex, az vagy nagyon kanos(amivel nem lenne probléma), vagy nem is barátnőre vágyik, hanem szexre, amivel megint nincs igazából probléma, DE és ide is leírom, hogy te, mint egy kis senki ne akard megmondani mi lenne a normális és mi nem.
2022. jún. 26. 00:14
 24/36 anonim ***** válasza:
17%

Nem kell elsodlegesnek lennie a szexnek ahhoz hogy valaki neha akarjon szexelni.:D

Es nem mindenki "azert jon ossze egy lannyal hogy megdugja azért cserébe, hogy néha elviszi ide-oda", azert mert szeretne intim szexualis viszonyt a baratnojevel.

Szerintem te vagy a kis senki. Es biztos kicsi a pocsod es/vagy a cicid is. Na, sertegessuk meg egymast? Vagy inkabb csak írod a blődségeket tovább? :D ha lehet probald szemelyeskedes nelkul, olyan gyerekes.

2022. jún. 26. 00:46
 25/36 A kérdező kommentje:
Személyeskedés ide vagy oda, még mindig nem fogtad fel, hogy nincs olyan, hogy mi lenne a normális. Lehet neked tök normális, hogy 2 hónap után már szexelsz a barátnőddel, de a másiknak nem és ettől függetlenül ugyanúgy vágyhat egy társra, ugyanúgy vágyhat arra, hogy a másik ölébe üljön, hogy csókolózzon vele, hogy napestig együtt legyenek. Neked ebben mi fáj? Nem értem. Törődj a magad dolgával inkább.
2022. jún. 26. 00:55
 26/36 anonim ***** válasza:
17%

Igenis van olyan, hogy normális és nem normális valami. Ezt álltásoddal ellentétben nem én döntöm el, hanem az hogy a többség kábé mit csinál. Egy milliárd forintba fogadnék, hogy a kapcsolatok 90%-ában legalább az elején rendszeres a szex. Ergó ez a normális. Az emberek, akik kapcsolatban vannak, szoktak intim és szexuális dolgokat csinálni. Ezért ha belemész egy kapcsolatba, alapvetően erre számítasz, ha ezt nem adja meg a párod, az baromira nem normális.

Ettől még dönthet így. De nem normális. És ezért szakíthatnak vele.

Nekem ebben az egészben semmi nem 'fáj', nem tudom honnan veszed hogy fáj bármi. És ne írj ki kérdéseket, ha azt szeretnéd hogy a potenciálisan ellenvéleménnyel rendelkezők mind "törődjenek a maguk dolgával'. Elég komcsi tempót nyomsz ami az ellenvélemények létjogosultságának elfogadását illeti. Állj le, még mielőtt tömeggyilkosságba is kezdesz azért mert mások szeretnek dugni, te meg nem. Az impotencia frusztráló lehet.

2022. jún. 26. 01:02
 27/36 A kérdező kommentje:

#26 "Ezt álltásoddal ellentétben nem én döntöm el, hanem az hogy a többség kábé mit csinál. Egy milliárd forintba fogadnék, hogy a kapcsolatok 90%-ában legalább az elején rendszeres a szex. Ergó ez a normális."

Ő oké... A többség véleménye nem mindig reális, ne a többségre alapozd mi a normális és mi nem. Hálistennek szabadszellemű embernek születtem, akire max. észérvekkel lehet hatni, engem nem ett meg még a média és a sok hülyeség, a mentalitásomat részben a saját morálom és a pszichológia alapozza, nem a már eleve lebutított nép véleménye.

2022. jún. 26. 01:24
 28/36 A kérdező kommentje:
Amúgy amit csinálsz ugyanaz, mint amikor a szülő kérdezi a gyerekétől, hogy ő miért nem tud olyan lenni, mint a többi, mert hogy a többi kint játszik az udvaron, a többi X idősen már bulizik, szexel, stb. Feleslegesen rossz érzéseket keltesz a másikban(Enyhébb érzelmi zsarolásnak is lehet mondani), ezzel nem tudva mennyi sérülést okozol a másikban, még ha ezt nem is szándékosan teszed, és na EZ rossz.
2022. jún. 26. 01:36
 29/36 anonim ***** válasza:
17%

Az érzelmi sérülés oka a példádban abból fakad, hogy magányos, nem abból, hogy valaki megmondja neki, hogy miért magányos. Ez már a megoldás felé vezető út. A nagy szabadszelleműséged valójában simán csak egy nebáncsvirág életképtelenséget takar. Ugyanez igaz a szexualitás témára is, jaj ki ne mondjuk a valóságot, mert az még a végén szegényt megbántja, inkább szenvedjenek csöndes közönyben. Ez aztán élet.

Döntéshozatal témában csináltam a doktori kutatásom, nekem aztán nem esik le az állam attól, ha valakinek idejétmúlt pszichológiai gondolatok határozzák meg az értékrendjét.

2022. jún. 26. 01:55
 30/36 A kérdező kommentje:

#29 Nem azért, mert magányos, hanem rosszul esik neki, hogy egyesek ilyen megmondó stílusúak, mint amilyen te is vagy... Utálom, amikor azzal jönnek miért nem vágatom le a hajam fiú létemre. Nem tök mindegy nekik? Attól függetlenül sz@r érzés, képzeld, de szerencsére nem vagyok érzelmileg manipulálható, hogy az ő véleményük miatt levágassam a hajam. Ennek semmi köze a magányhoz.

Most meg hírtelen doktor lettél, értem én, tudod fiatal koromban szerettem én is ilyen kis kutatásokat végezni... a neten, hű de nagy orvosnak és pszichológusnak hittem magam ettől! 😀

2022. jún. 26. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!