Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nem akaró fél ilyenkor a hibás?
Mutass egy hormonproblémákban és/vagy identitászavarban nem szenvedő férfit aki nem is radikálisan vallásos, aki 2 hónap után ne akarna lefeküdni a barátnőjével. Én ilyenről még nem hallottam.
Nem kell elsodlegesnek lennie a szexnek ahhoz hogy valaki neha akarjon szexelni.:D
Es nem mindenki "azert jon ossze egy lannyal hogy megdugja azért cserébe, hogy néha elviszi ide-oda", azert mert szeretne intim szexualis viszonyt a baratnojevel.
Szerintem te vagy a kis senki. Es biztos kicsi a pocsod es/vagy a cicid is. Na, sertegessuk meg egymast? Vagy inkabb csak írod a blődségeket tovább? :D ha lehet probald szemelyeskedes nelkul, olyan gyerekes.
Igenis van olyan, hogy normális és nem normális valami. Ezt álltásoddal ellentétben nem én döntöm el, hanem az hogy a többség kábé mit csinál. Egy milliárd forintba fogadnék, hogy a kapcsolatok 90%-ában legalább az elején rendszeres a szex. Ergó ez a normális. Az emberek, akik kapcsolatban vannak, szoktak intim és szexuális dolgokat csinálni. Ezért ha belemész egy kapcsolatba, alapvetően erre számítasz, ha ezt nem adja meg a párod, az baromira nem normális.
Ettől még dönthet így. De nem normális. És ezért szakíthatnak vele.
Nekem ebben az egészben semmi nem 'fáj', nem tudom honnan veszed hogy fáj bármi. És ne írj ki kérdéseket, ha azt szeretnéd hogy a potenciálisan ellenvéleménnyel rendelkezők mind "törődjenek a maguk dolgával'. Elég komcsi tempót nyomsz ami az ellenvélemények létjogosultságának elfogadását illeti. Állj le, még mielőtt tömeggyilkosságba is kezdesz azért mert mások szeretnek dugni, te meg nem. Az impotencia frusztráló lehet.
#26 "Ezt álltásoddal ellentétben nem én döntöm el, hanem az hogy a többség kábé mit csinál. Egy milliárd forintba fogadnék, hogy a kapcsolatok 90%-ában legalább az elején rendszeres a szex. Ergó ez a normális."
Ő oké... A többség véleménye nem mindig reális, ne a többségre alapozd mi a normális és mi nem. Hálistennek szabadszellemű embernek születtem, akire max. észérvekkel lehet hatni, engem nem ett meg még a média és a sok hülyeség, a mentalitásomat részben a saját morálom és a pszichológia alapozza, nem a már eleve lebutított nép véleménye.
Az érzelmi sérülés oka a példádban abból fakad, hogy magányos, nem abból, hogy valaki megmondja neki, hogy miért magányos. Ez már a megoldás felé vezető út. A nagy szabadszelleműséged valójában simán csak egy nebáncsvirág életképtelenséget takar. Ugyanez igaz a szexualitás témára is, jaj ki ne mondjuk a valóságot, mert az még a végén szegényt megbántja, inkább szenvedjenek csöndes közönyben. Ez aztán élet.
Döntéshozatal témában csináltam a doktori kutatásom, nekem aztán nem esik le az állam attól, ha valakinek idejétmúlt pszichológiai gondolatok határozzák meg az értékrendjét.
#29 Nem azért, mert magányos, hanem rosszul esik neki, hogy egyesek ilyen megmondó stílusúak, mint amilyen te is vagy... Utálom, amikor azzal jönnek miért nem vágatom le a hajam fiú létemre. Nem tök mindegy nekik? Attól függetlenül sz@r érzés, képzeld, de szerencsére nem vagyok érzelmileg manipulálható, hogy az ő véleményük miatt levágassam a hajam. Ennek semmi köze a magányhoz.
Most meg hírtelen doktor lettél, értem én, tudod fiatal koromban szerettem én is ilyen kis kutatásokat végezni... a neten, hű de nagy orvosnak és pszichológusnak hittem magam ettől! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!