Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a nem akaró fél ilyenkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nem akaró fél ilyenkor a hibás?

Figyelt kérdés
Teszem azt van egy 15 éves lány meg egy 17 éves fiú, kapcsolatban vannak, a fiú már szexelne, de a lány nem, a 17 éves fiú ide gyakorira kiír egy kérdést ezzel kapcsolatban, egyből a lány úgymond a "hibás" vagy a "rossz" a válaszadók szemében. Persze megértem én a fiút is, teljesen természetes, hogy szexelni szeretne, de a lány miért ne szerethetne nem szexelni? Miért lenne kötelező neki szexelnie, mert hogy a fiú akarja? A fiúnak sem kötelező várnia vele, de ilyenkor van az az opció, hogy szakítanak, nem? Egyébként fordítva is tök igaz, sőt fordított esetben még relevánsabb is most, mert nem olyan rég írtak ki egy kérdést, ott a fiú nem akart szexelni, a lány igen, persze a fiú volt az impotens, életképtelen kölyök. Miért?

2022. jún. 24. 09:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
15%
Igen, az opció az, hogy szakítanak. A szexualitás és intimitás egy normális kapcsolat része. Ha valaki ezt nem hajlandó megadni, ne legyen kapcsolatban, hanem gyűjtsön barátokat akikkel lóghat.
2022. jún. 24. 10:05
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ő a hibás.
2022. jún. 24. 10:06
 3/36 A kérdező kommentje:
#1 Egy párkapcsolatban már minden "alap", mert hogy a másik fél szeretné? Értem én, hogy egy kapcsolat része a szex, ezt valószínűleg a nem akaró is tudja, de akkor sem elvárható tőle, hogy teszem azt 2 hónap után már szexeljen, ha nem áll rá készen, mert hogy "alap". Ettől függetlenül lehet párkapcsolatban a másikkal, de HA a másik szexelni akar, akkor NE a nem akaró fél legyen már a hibás, és főleg ne itt siránkozzon, hanem elősször is beszélje meg vele és ha végképp nem megy, akkor szakítson és keressen olyat, aki hajlandó lefeküdni vele.
2022. jún. 24. 10:15
 4/36 A kérdező kommentje:
#4 Az nem normális, ha valaki nem szeretné? Aszexualitásról pl. hallottál már? De ha valaki nem is az, miért lenne kötelező mondjuk 2 hónap után lefeküdni? Figyelj, értem én mit mondasz és igazad van abban, hogy egy párkapcsolat része a szex, DE akkor sem lehet a nem akaró felet hibáztatni, tudod mert az ember társaslény, vágyik a szerelemre, szeretné, hogy szeressék, szeretne tapasztalatokat szerezni, szimplán a szexhez még fiatalnak érzi magát, ennyi.
2022. jún. 24. 11:07
 5/36 anonim ***** válasza:
9%

Igen, az a nem normális, ha nem szeretné. A párkapcsolat része az intimitás és a szex. Ha nem akarja ezeket, ne legyen párkapcsolatban. Pont. Én nem hibáztatok senkit, hanem szimplán szakítanék vele, és ajánlanám neki hogy ne párkapcsolatot hanem barátságot keressen

2022. jún. 24. 11:19
 6/36 A kérdező kommentje:

#6 "Ha nem akarja ezeket, ne legyen párkapcsolatban. Pont."

Aztán ugyan te ki vagy, hogy megmondd a másiknak mit csináljon? Még, ha csak fejben is. Mit nem lehet azon megérteni, hogy az ember társaslény? Az ovisok is járnak, lehetnek szerelmesek, 5, 12, vagy 15, lényegtelen, az ember vágyik a másik társaságára, a szeretetre, nem kell csak azért szenvedniük és egyedül maradniuk, főleg 14-17 évesen, mert hogy egyesek, mint te ezt meg azt mondjátok.

2022. jún. 24. 11:40
 7/36 anonim ***** válasza:
16%

Nyilván te sem gondolod, hogy én bárkinek "megmondom mit csináljon". Annyira fogyatékosan érvelsz néha. Én nem mondom meg, de ne lepődjön meg, ha szakit vele valaki emiatt, mert beleegyezési korban lévő emberek között a szexualitás és intimitás simán lehet legitim elvárás, és teljesen alap dolog.

2022. jún. 24. 11:48
 8/36 A kérdező kommentje:

#10 6-os válaszod: "Ha nem akarja ezeket, ne legyen párkapcsolatban. Pont."

Szerintem ez már simán tekinthető megmondásnak, de oda is írtam egyébként, hogy "Még, ha csak fejben is.". Ha leírsz egy ilyen véleményt, azt úgy írd, hogy előtte elé írod azt a szót, hogy "szerinted" a pontot pedig felejtsd el, mivel ez csak a saját egyéni véleményed, amit nem kell senkinek se betartania, és akkor talán nem fog "na majd én megmondom" stílusúnak tűnni a válaszod.

2022. jún. 24. 12:06
 9/36 anonim ***** válasza:
35%
"egyből a lány úgymond a "hibás" vagy a "rossz" a válaszadók szemében" - Hát, ha olyan válaszolók válaszolnak, mint itt előttem, akkor nyilván őt állítják be hibásnak. Szerintem senki se gondolna hibásnak egy lányt, amiért nem akar szexelni, pláne akkor, ha csak 15 éves. Max a fiú a hibás, ha erölteti.
2022. jún. 24. 12:09
 10/36 A kérdező kommentje:
#9 Ott a pont. 15 még fiatal, nem biztos hogy készen áll a szexre, és ezzel semmi gond nince, attól függetlenül vágyhat egy barátra és ezt az érzést, vágyat még az első válaszoló sem veheti el tőle. Ettől függetlenül persze érthető a fiú is, ha szexelni szeretne vele, az ő vágyait se lehet elvenni és az is tök normális! De a siránkozás és az ujjal mutogatás akkor sem megoldás, ovódában szokás ez.
2022. jún. 24. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!