Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben ki a hibás?

Figyelt kérdés

Szóval az a történet hogy itt elkezdtem beszélgetni egy lánnyal utána átmentünk messengerre és ott folytattuk a beszélgetést. Eddig minden szép és jó de mikor legutóbb írtam neki akkor írta hogy elég fárasztó napja volt, az volt az utolsó mondata hogy "sok volt mára". Erre megkérdeztem hogy akkor pihenni szeretne-e és ne zavarjam, nem válaszolt, meg sem nézte, utána később ráírtam hogy akkor jó éjszakát (kedvesen, szmájlival meg mindennel) mert már este volt. Ezekre nem reagált egyáltalán. Gondoltam akkor hagyom egy kis ideig amiből egy hét lett, igazából azt vártam hogy egyszer rám írjon hogyha kedve van de nem írt. Így én írtam neki, hogy hogy van, hogy telt a hete stb. Nem nézte meg, nem válaszolt 2 hét után sem szóval töröltem az ismerőseim közül és ennyi.

Amúgy annyira nem ment a beszélgetés, nem nagyon találtunk témákat pedig ő extrovertáltabb típusú beszédesebb lány, én meg bármiről tudok igazából beszélgetni csak valakinek találnia kell témát. Egyébként ő az ország másik felén lakik szóval lehet a távolság ijesztette el, de írhatott volna legalább annyit hogy ez nem fog menni mert ő kapcsolatot akart amúgy, nem barátságot.

Igazából engem nem annyira érdekel ez, csak kíváncsi vagyok hogy ki a hibás itt, ki miatt fulladt ki a beszélgetés.

16/F

2020. máj. 13. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyikőtök sem feltétlen hibás. Egyszerűen csak túl különböző az érdeklődési körötök, nem passzoltok. De ez nem hiba.
2020. máj. 13. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed nincs meg a közös hang, távolság is gond, akkor nem kell erőltetni. Hi nincs téma, kényszerből akarsz csak egy egy dolgoról bezsélgetni vele, akkor ez hosszú távon úgy sem fog működni.
2020. máj. 13. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!