Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én vagyok a hibás, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a hibás, ha elkezd tetszeni egy fiú, jobban megismerem egy randi keretében, aztán rájövök, hogy nem lennék belé szerelmes?

Figyelt kérdés

Elkezd tetszeni egy srác. Beszélgetek vele. Megtetszem neki en is. Elhív randira. Aztán ahogy jobban megismerem, rájövök, hogy nem illunk össze. Es akkor en vagyok a hibás mindig, amiért en “hitegettem” őt. Ez most komoly?! Megis hogy kene rájönni arra, hogy szerelmes vagyok-e/leszek-e vagy nem, hogy ha meg sem ismerhetem??

Es ez mar annyiszor előfordult velem... Nem általánosítok, hogy minden fiu ilyen, de eddig en csak ilyenekkel találkoztam.

Miert van ez? Mit tehetnek, hogy ha nem lesz a válaszom, ne érezzék ilyen melyen megsértve magukat?

Köszi a válaszokat!

2017. dec. 19. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Amire te vaygsz az a fellangolas. A szerelem az kesobb bontakozik ki. Szepseg es a szornyeteget tuti lattad. Na az a szerelem.
2017. dec. 19. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy hibás, csak sok a retardált, aki nem a valóságban él. :D Fogadd el, mást nem tudsz tenni.
2017. dec. 19. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a hibás.

Pont, hogy te vagy az, aki a randit pont úgy kezeli, ahogy kell - hogy jobban megismerje a másikat.

Sajnos sokan azt hiszik, hogy randi = már együtt vagytok, meg ez már biztostutihúdenagyon.

Aki utána rinyál neked, nos... Az csak azt bizonyítja, hogy igazad volt, és jól döntöttél, hogy nem jöttél össze vele. :D

2017. dec. 20. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Fellangolas.
2017. dec. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!