Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás, ha elkezd tetszeni egy fiú, jobban megismerem egy randi keretében, aztán rájövök, hogy nem lennék belé szerelmes?
Elkezd tetszeni egy srác. Beszélgetek vele. Megtetszem neki en is. Elhív randira. Aztán ahogy jobban megismerem, rájövök, hogy nem illunk össze. Es akkor en vagyok a hibás mindig, amiért en “hitegettem” őt. Ez most komoly?! Megis hogy kene rájönni arra, hogy szerelmes vagyok-e/leszek-e vagy nem, hogy ha meg sem ismerhetem??
Es ez mar annyiszor előfordult velem... Nem általánosítok, hogy minden fiu ilyen, de eddig en csak ilyenekkel találkoztam.
Miert van ez? Mit tehetnek, hogy ha nem lesz a válaszom, ne érezzék ilyen melyen megsértve magukat?
Köszi a válaszokat!
Nem te vagy a hibás.
Pont, hogy te vagy az, aki a randit pont úgy kezeli, ahogy kell - hogy jobban megismerje a másikat.
Sajnos sokan azt hiszik, hogy randi = már együtt vagytok, meg ez már biztostutihúdenagyon.
Aki utána rinyál neked, nos... Az csak azt bizonyítja, hogy igazad volt, és jól döntöttél, hogy nem jöttél össze vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!