Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb fiú barátomba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már régebb óta jóban vagyunk mert osztálytársam de nyár vége óta kifejezetten szoros kapcsolatban állunk. Én rájöttem hogy szerelmes lettem belé de nem vagyok biztos benne hogy ő is így érez irántam. Azt kezdem észre venni mintha féltékeny lenne azokra az osztálytársaimra akik meg szoktak ölelni meg régen nagyon sokat mesélt nekem a lányokról akik tetszettek neki és most meg ha még én kérdezek rá sem válaszol. Nagyon sokszor van hogy csikizzük és piszkáljuk a másikat. Ebből adódóan sokszor szoktuk lefogni egymás kezét és végül kézen fogva maradunk. Nem tudom hogy ő is így érez irántam és hogy érdemes lenne elmondanom neki hogy én mit érzek.2017. dec. 2. 12:05
1/4 anonim válasza:
Kezdejetek el kettesben eljárni helyekre, ha nem érzed kellemetlenül magad és ő se, akkor érdemes lehet továbblépni.
2/4 A kérdező kommentje:
De hogy hívjam el kettesben valahova úgy hogy ne legyen kellemetlen ha ő nem érez úgy irántam mint én iránta?
2017. dec. 2. 12:42
4/4 A kérdező kommentje:
14
2017. dec. 2. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!