Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb fiú barátomba. Elmondjam neki?
Fogalmam sincs mit tegyek...
Honnan tudhatom, hogy mit érez?
December vége óta velem mindig kivitelezett, csak engem ölelgetgetett, csak az én nyakamat puszilta. Olyan 1 hónapja jóba van 1 másik fiúval, azóta kicsit másképp viselkedik (eddig olyan volt mint 1 barátnő, mostmár fiaként viselkedik), és másik lányokkal is csinál így, de velem többször. Egyik barátom azt mondta csak akkor olelgeti a lányokat, ha én is látom vagy ott vagyok.
Féltékennyé akár tenni?
Amíg csak velem csinálta azt hittem tetszek neki... Amire másképp kezdtem nézni rá, másokkal is csinálta. Most nem tudom mi van.. beszélni nem merek vele...
16/L
Fura "legjobb baràt" lehet, ha nem mersz beszélni vele. Ha csak elotted olelget màsokat, konnyen lehet, hogy tényleg féltékennyé akar tenni. Ezek ilyen gyerekes, leginkàbb fiatalokra jellemzo dolgok, de olyan jopofàk. :)))
Beszélj vele.
Mindenről lehet vele beszélni , de ezt nem merem megmondani neki, saját gyávaságból.
Ismerem, nem játszik senkivel, nem az a típus.
Kicsit komplikáltabb néhány eset. Van egy csaj, aki mindig megy hozzá megolelni, ő vissza öleli (ez a csaj engem akar bosszantani), második lányhoz nem vonzódik, viszont jó barátok (csaj se vonzodik hozzá), a harmadikat csak akkor öleli, ha a másodikat is... engem meg sokkal többet (persze simán lehet barati alapon is, de velem kezdte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!