Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetbdn ki volt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetbdn ki volt a hibás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Történt velem egy olyan dolog, még szeptemberben, hogy szeptember utolsó előtti hétvégéjén megismerkedtem egy lánnyal dgy szórakozó helyen nagyon rendes volt, meg igazából bejött (meg szerimtem én is neki) (nem volt semmi olyan dolog köztünk..remélem mindenki érti) és elkezdtünk facen beszßlgetni, még akkor vasárnap elég sokat meg hétköznap is tök sokat beszélgettunk. Szeptem utolsó hétvégéjére én hivatalos voltam egy születésnapra másik vásorba ( max 50 km-re volt de 30 prrcdnként ment busz oda-vissza) és megkérdeztem, hogy nimcs e kedve eljönni velem oda. Háát én abbyn reménykedte, hogy eljönne, de végül elkezdett velem veszekedni, hogy miért merem én olxan messzire meghívni, meg, hkgy alig ismerem, meg hogy alapból miért hívom el valahova. Hát bocsánatot kértem tőlle mondtam, hogy ne haragudjan. (1 óra késsel írt vissza úgy hogy egész idő alatt fent volt). Utánna írtam neki 2-szer csak megnézte de nem írt vissza. Nem értetem mert sok olyan jele volt hogy elmehetnénk ketten valhova, hogy bejövök neki...nem értem. Azt hozzátem, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy én akármit is csináljak vele (remélem értitek hogyan)... tényleg , így fel kellett volna húznia magát rajta? 18/l en is 18/f

2018. nov. 11. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rossz paszban kaptad el. (Esetleg egy hisztis csaj)
2018. nov. 11. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom.... mert ha épp akkor rossz napja volt az okés, de előtte is beszélgettünk és nem tűnt fel, hogy az lenne nki, utánna meg vissza sem írt.
2018. nov. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!