Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TuuDay kérdése:
Ebben a helyzetben csak én voltam a hibás? Hogy lehetne helyrehozni?
Figyelt kérdés
Egy 19eves srác vagyok, a lány 23eves. Volt egy barátom, aki beprobalkozozz nála, én eléggé kiakadtam és megkertem hogy ne beszéljen vele többet. A lány meg is tette, de gyakran felemlegette h másképp is meg lehetett volna oldani a helyzetet. Utána már újra elkezddett vele lógni, nekem hazudva hogy nem vele van. Én ismét kiakadtam és meg mondtam h vagy ő vagy én. Hozzateszem már vagy 2hete több időt töltött vele mint velem. Sőt napi 5percet ha rámsamszant, rá órákat. Nem tudom mit tegyek most.. Teljesen összeomlottam.. Totál szerelmes vagyok belé..2018. aug. 17. 20:28
1/5 anonim válasza:
Nem vagy hibás. A csaj akar több vasat tartani a tuzbe
Kerdes ha ezt el tudod fogadni
Kavar mindkettötökkel
El tudod ezt fogadni ?
2/5 anonim válasza:
Hat hazudott. Többet van vele mint veled. Mi kell még?
4/5 Semdor válasza:
Egyszerűbb, ha szakítasz. Az idő meg majd begyógyítja a sebeket.
5/5 A kérdező kommentje:
Letöröltem és tiltottam mindenhol a lányt. A szivem beleroppant,mert tényleg szerettem..
2018. aug. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!