Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet. Szerintetek megbocsájt? (Értelmetlen válaszokat légyszi mellőzzétek, köszi)
Elmentem több barátommal inni. Többen hazamentek, maradtam 2 lánnyal. Eléggé be voltam már rúgva és ilyenekkel jöttek, hogy cheat-day stb. Mondtam nekik, hogy szó sincs róla, de addig fűztek míg belementem. Mindkettővel smároltam egyet, de csak kb 1-2 másodpercet.
Az egyiknek volt barátja és elmondta neki ezt, az megbocsájtott neki.
Én viszont nem akarom elmondani a barátnőmnek, mert nagyon szeretem őt, nem akarok neki fájdalmat okozni, és félek hogy nem szeretne többé.
Tudod, mindenki azt kapja amit ad, úgyhogy remélem a barátnőd is megcsal majd téged.
És nagyon gáz a piára fogni, akiben nincs meg a hajlandóság az ihat akármennyit akkor sem teszi meg.
Egy hazugságra épülő kapcsolat.
"Én viszont nem akarom elmondani a barátnőmnek"
Aki igazán szeretsz nem csalod meg sehogysem. Semmire se fogva
Továbbá azzal akit legalábbis en szeretnék nem tudnék tkvább úgy meglenni hogy titokban tartok a pofája előtt ilyen dolgot
Ezek a fiatalok megcsinálják a rosszat aztán meg félnek a következménytől mint egy nyámnyila és még azt várod ne legyenek negatív kommentek. T.I.P.I.K.U.S
Ha mástól tudja meg, akkor ezerszer rosszabb lesz. A fájdalmat a tetteddel okoztad, és minél tovább vársz, annál jobban forgatod benne a tőrt.
Vállald a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!