Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebbe én vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebbe én vagyok a hibás és a bunkó?

Figyelt kérdés

Volt egy kb 2 éves kapcsolatom ami pár napja ért véget. Igazából én is szeretem a lányt és ő is engem de ő már nem úgy tekint rám mint régen és szakított. Viszont minden nap ír, hogy mennyire szeret és hiányzok neki stb. Felszoktuk egymást hívni beszélgetni. Bárhogy is probálkoztam kedveskedtem vele nem akar velem össze jönni. Azt mondta neki idő kell biztos velem akarja tervezni a jövőjét de neki idő kell, hogy rendbe rakja az érzéseit. A kapcsolatunk alatt rengeteget veszekedtünk és neki ebből lett elege. Én egy kicsit beleuntam abba, hogy az elmúlt napba folyamatosan futottam utána és probáltam rá venni. Szenvedtem érte, hogy találkozzunk erre lemondta stb. Ezeket már egy idő után nagyon meguntam. Nem tettem magamat túl rajta egyértelműen de úgy alakult az élet, hogy konkrétan megismertem egy másik lányt. Aki nagyon kedvesen bánik velem és igazából tud mindenről, hogy milyen állapotban vagyok és emiatt konkrétan felajánlotta, hogy ő benne lenne abba, hogy semmi komoly kapcsolat csak ilyen barátság extrákkal dolog. És alapvetően egy szép lányról van szó kavarásba benne lennék.

Viszont egy elképesztő bűntudat van bennem. Hogy a barátnőm engem szeret és sír miattam (úgy, hogy mégse akar velem lenni) és neki csak idő kell (fogalmam sincs mennyi... Lehet 1 hónap lehet 1 hét lehet 2 év) én meg már "becsajoztam". Olyan szinten nem bírtam már, hogy mindent elmondtam a régi barátnőmnek. És meglepődtem. Azt mondta őt egyáltalán nem zavarja és örül neki, hogy nem szomorkodok miatta nyugodtan "éljem ki" magam. Mert ha ő elrendezte magába a dolgokat és szeretné velem folytatni akkor mindenképp keresni fog és ír.

Egyszerűen annyira össze vagyok zavarodva. Szeretem a barátnőmet de tényleg jó lenne egy kicsit kikapcsolódni. Nekem ez a folytonos szenvedés miatta már kicsit belefáradtam. Mi a legjobb megoldás? Én nem szeretnék senkinek rosszat.

2022. máj. 21. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

"Szeretem a barátnőmet de tényleg jó lenne egy kicsit kikapcsolódni."

Undorító. Mindkettőtök jobban jár, ha elengeditek ezt az egészet, de főleg a barátnőd.

Ha valóban szeretnéd a barátnődet, akkor nem csajoztál volna be és nem gondolkodnál más lánnyal barátság extrákkal dolgokról :)

2022. máj. 21. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

A régi kapcsolatodnak vége van, azzal nem érdemes tovább foglalkozni, az ex csak talonban tart, ha nem talál mást, akkor te is jó leszel, de egyébként nem te vagy az elsö választása.

Az új lánnyal meg szerintem egyelöre korai kezdeni valamit, mert az elözö kapcsolatot még nem zártad el. A barátság extrákkal meg nem sokáig szokott müködni, valamelyik fél fix kapcsolatot akar és kész is a probléma.

VIszont az ex ne tartson vissza attól, hoyg nyitsz mások felé, mert annak már vége.

2022. máj. 21. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
1-es: nem tudom, feltünt-e, de a "barátnö" szakított a kérdezövel! Nehogy már ö legyen a hibás, ha nem vár, hogy esetleg meggondolja magát és "ha ló nincs, szamár is jó" alapon visszavegye a kérdezöt!
2022. máj. 21. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is gondolkoztam azon, hogy ez undorító-e. De igazából ő akar szünetet tartani ő nem akar velem lenni. És azt mondta ez idő alatt őt egyszerűen nem érdekli kivel vagyok stb. Csak ha véletlen össze jönnék akkor már ne legyen semmi ezzel a mostani lánnyal.
2022. máj. 21. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

3# Valóban szakított vele, viszont azok alapján, amit leírt a kérdező, még mindig szereti és csak időt kért. Léteznek ilyenek, amikor a másik nem tudja mit szeretne, emiatt pedig inkább kicsit távolságtartóbb, hogy ne rontsa a dolgokat még jobban. Ez viszont nem jogosítja fel arra a kérdezőt, hogy azonnal keressen valakit.

Mármint, keressen nyugodtan valakit, de akkor ne hülyítse a barátnőjét a telefonhívásokkal és ne próbálkozzon nála, mert akkor ilyen alapon a kérdező használja ki a lányt, hisz tudja, hogy még szereti.

Főleg ne úgy, hogy elméletben a kérdező is szereti még a lányt. Ha szeretné, akkor meg sem fordulna olyan az eszébe, hogy "kikapcsolódjon" más lánnyal, amíg a barátnője gondolkozik.. Egy kapcsolatban sosincs olyan, hogy minden zökkenőmentes, vannak hullámvölgyek, ez most pont ilyen, de emiatt nem kellene egyből más lányhoz futni és "kikapcsolódni".

Kérdező:

"És azt mondta ez idő alatt őt egyszerűen nem érdekli kivel vagyok stb."

Ez a helyzet mindenhogy elcseszett.

Meglehet ilyen szempontból érteni a te helyzeted is, viszont én biztosan nem tudnék úgy tükörbe nézni, hogy szeretek egy lányt akivel 2 évig együtt voltam, jön egy kis hullámvölgy és várakozás helyett más lánnyal kavarok. Ilyen alapon te is "ha nincs ló, jó a szamár" játékot folytatsz.

Ha szereted, akkor nem mész bele ilyenekbe, még akkor is, ha ez a barátnődet nem is zavarná (ami szintén abszurd, de mindegy), ennyi.

2022. máj. 21. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rendezned kéne magadban az érzéseidet. És ha ez kész, utána dönts, hogy még mindig akarnád-e vele folytatni, vagy inkább átlépsz rajta.

Egyébként, ha a barátnőd annyira szeret, hogy sír is miattad, akkor tuti nem mondana olyat, hogy menj és éld ki magad.

2022. máj. 21. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Az exed nem akar tőled semmit. Nincs ilyen, hogy időt kérek hogy eldöntsem veled akarok-e lenni. Ha távollét kell ahhoz, hogy ez kiderüljön, akkor a válasz nem.

Az is lehet, hogy neki is van más a képben, de ha kiélte magát, akkor visszamenne hozzád, a biztos ponthoz.

Ne legyen bűntudatod, de engedd el az exed. Ha újrakezdenétek sem lenne már a régi.

2022. máj. 21. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazából egyikőtök sem annyira szerelmes, mint ahogy azt gondoljátok. Ha te igazán szeretnéd, a szexkapcsolat dolog fel sem merült volna benned..Ha pedig ő annyira oda lenne érted, akkor nem hinném, hogy ezzel rendben lenne. Ebből a kapcsolatból már nem lesz semmi, inkább felejtsétek el egymást.
2022. máj. 21. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Nekem volt egy kapcsolatom, hirtelen lett vége, pár hónap után megjelent az exem, mondta hogy szeret, de nem tudja eldönteni én vagyok-e élete szerelme, és kérte, ismerkedjünk másokkal, és ha nem találunk más, akkor újra legyünk együtt.

Kidobtam. Mondtam neki, én nem játszom olyat, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.

Kérdésedre válaszolva, szerintem a lány csak talonban tart, és biztos vagyok benne, hogy van másik fiú a képben. Különbön féltékeny lenne, hogy más lánnyal ismerkedsz.

És te is talonban tartod őt. Ez nem szép.

2022. máj. 22. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Az első lánnyal, aki szakított veled már nem szeretitek egymást. A második kapcsolatba pedig beleugrassz, úgy, hogy a szakítást még nem dolgoztad fel.
2022. máj. 24. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!