Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nem akaró fél ilyenkor a hibás?
Figyelt kérdés
Teszem azt van egy 15 éves lány meg egy 17 éves fiú, kapcsolatban vannak, a fiú már szexelne, de a lány nem, a 17 éves fiú ide gyakorira kiír egy kérdést ezzel kapcsolatban, egyből a lány úgymond a "hibás" vagy a "rossz" a válaszadók szemében. Persze megértem én a fiút is, teljesen természetes, hogy szexelni szeretne, de a lány miért ne szerethetne nem szexelni? Miért lenne kötelező neki szexelnie, mert hogy a fiú akarja? A fiúnak sem kötelező várnia vele, de ilyenkor van az az opció, hogy szakítanak, nem? Egyébként fordítva is tök igaz, sőt fordított esetben még relevánsabb is most, mert nem olyan rég írtak ki egy kérdést, ott a fiú nem akart szexelni, a lány igen, persze a fiú volt az impotens, életképtelen kölyök. Miért?
15 eves kislanyrol beszelunk, nehogy mar meg o kerjen elnezest ha nem akarja! #5 te nem tudom milyen incel alomvilagban elsz, de leallithatnad magad!
2022. jún. 24. 12:49
14/36 anonim válasza:
Egyik félre sem kellene rákényszeríteni semmit. Ha a fiú vagy a lány nem akarja akkor a másik egyszerűen nem várhatja el és pont.
2022. jún. 24. 13:00
15/36 anonim válasza:
Nyilván nem lehet senkire rákényszeríteni. Viszont a lány sem várhatja el, hogy bárki kapcsolatban legyen vele igy, vagy hogy ne lépjen félre, mivel ő nem volt hajlandó beletenni magát a dologba.
2022. jún. 24. 13:59
16/36 anonim válasza:
#15 Hát persze hogy nem. Ha nem tudnak közös álláspontra jutni és veszekedésbe torkollik a dolog, akkor már bukta a kapcsolat szinte
2022. jún. 24. 17:23
17/36 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik vallásosak és mivel a Biblia határozottan tiltja a szexet házasság előtt, vagy netán a lány nem érzi késznek magát, akkor nem teszi meg, ennyi. Most komolyan csak meg tudja már hozni a saját döntéseit!!!
2022. jún. 24. 18:28
18/36 anonim válasza:
Úgy sajnálom azokat az embereket, akiknek ennyire a szex körül forog minden. Szerintem meg az ilyeneknek nem kéne kapcsolatban lenni, csak alkalmizni, a kapcsolatot meg hagyják meg azoknak, akiket érdekel a másiknak a személye is, nem csak a teste.
2022. jún. 25. 07:27
19/36 anonim válasza:
Egyik fél sem hibás. Egy kamasz srácnak kb 12-13-14 (kinek mikor) éves korától kezdve többé-kevésbé a dugáson jár az esze. Normális.
Míg egy ugyanennyi idős a lánynak inkább a szerelem, romantika, hadd fogja a kezét stb. Ez is normális.
Normális, hogy egy 15 éves még nem akar szexelni ahogy az is ha valaki 17 évesen már igen. Ebben a korban ez a 2 év is sokat számít. 15 évesen én se csináltam volna, 17 évesen már nagyon csináltam volna.
A válasz: senki nem hibás, nem illenek össze. A fiú már vagyik egy olyan kapcsolatra aminek része a szexualitás. A lány még nem tart ott. Megjegyzem, nem is baj. Nem illenek össze, ennyi. Senki nem rossz/hibás.
22N
2022. jún. 25. 21:32
20/36 anonim válasza:
Úgy sajnálom azokat az embereket, akiknek ennyire nem fontos az intimitás. Szerintem meg az ilyeneknek nem kéne kapcsolatban lenni, csak barátkozni, a kapcsolatot meg hagyják meg azoknak, akiket érdekel a másik teste is, és nem csak a személye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!