Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?

Figyelt kérdés

Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.

Ha zavar, miért?

2021. jún. 4. 08:01
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
39%
Baratnomnek van sok fiu baratja, van egy srac akivel egyertelmu hogy sosem lesz kozuk egymashoz hisz jo baratok nagyon sok eve, vele aludhatna meg se fordulna a fejemben hogy ne engedjem. Viszont a haverokkal akikkel csak neha futnak ossze nem engedném,nem biznek meg azokban a sracokban
2021. jún. 6. 01:46
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha beleegyezel az ottalvában, akkor lúzer vagy! Veled aludjon, társazozzon, filmezzen, ne más pasival. Alkalom szüli a tolvajt! Kis pezsgő, kaja, erótikus film és nedvesedik a punci. 🤣
2021. jún. 7. 15:37
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy érted. Az nem zavarna, ha csak ott aludna. Az viszont igen, ha egy ágyban...

Számomra az már eléggé intim dolog.

2022. júl. 12. 21:20
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

53. vagyok.

Mármint az utóbbi lehetőség intim számomra.

2022. júl. 12. 21:21
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Nos bár én egy elég féltékeny típus vagyok, nem zavarna. Mivel megbízom benne, és tudom magamról, hogy én sem csalnám meg. Most nézd nekem sokkal több lánybarátom van mint fiú, mert egyszerűen jobban kijövök velük. De még ha nem is lenne kapcsolatom akkor se jönnék velük össze. Szerintem nagyon élesen külön kell választani a barátot, és a szexualitást. Bár való igaz van ismerősöm, aki gátlások nélkül tapizza a lánybarátait, de bízok abba, hogy ilyen emberektől távol tartja magát.

Bár persze lehet csak én vagyok naiv..

2022. júl. 20. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!