Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?
Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.
Ha zavar, miért?
41
ja oke.
Akkor majd en is elmegyek masik csajhoz, aztan baratnom hiv hol vagyok mit csinalok "Szia edesem, semmi extrat, atmentem egy csajhoz aztan all a farkam mint a hosok teren a szobor, eleg kozel van a csajnak a punciahoz, kb. 1 centi, de nem nyomom bele, na szia!".
#12 vagyok.
Nálunk is felhíta a pasija, hogy mizu?? Mondja lazán, hogy óh egy haverjánál van és ott (itt) is alszik. De nem lesz semmi...
Majd mondja, hogy nem hogy elmennék valamerre picit iszogatni. Mondom oké... Úgy leitatott, hogy azt se tudtam mi van (lehet valami került a piába is). Majd annyi rémlik, hogy haza estünk (szó szerint, legalábbis szüleim elmondása szerint, mert nem emlékeztem, hogy kerültem haza) és rám mászott, majd mondja, hogy pill oda lépett a táskájához és Itt film szakadás megint. Reggel tértem magamhoz, mind a ketten meztelenek voltunk. Mondja, hogy "nyugi, védekeztünk, adtam gumit, bár kicsit kivoltál, segítettem felhúzni".
Majd reggel hívja a barátját, hogy jól van, megvan, lassan megy haza, meg a "nyugi nem volt semmi".
Ezt a bizalom dolgoz nem értem miért szajkózzák ennyire.
Szerintetek mikor valakinek viszonya van az azért van, mert a másik bizalmatlankodik?? Pont ellenkezőleg, esetleg nem is tud róla, vagy tud is hogy találkozgat egy barátjával, de nem feltételez többet.
Ez meg pont egy olyan szitu, hogy előre bejelenti, hogy ott alszik és ha esetleg lebukik valahogy, akkor nem lesz gyanús, hiszen szólt előre...
De tényleg semmi nem indokolja, hogy ott aludjon, akkor minek teszi??
Nem az, hogy pl nagy a távolság, ritkán talalkoznak, de gyerekkori barátok és 1-2 évente összehoznak egy találkozót, de mivel pl 12 óra az út emiatt ott alszik, hogy ne induljon meg az éjszakában haza. Ez még egy jogos, korrekt magyarázat. De az, hogy "ott alszik, mert ott alszik", elég izé egy szitu. Nem azért, mert *fent említett szitu* vagy pl vizsgája lesz és ő messze van az egyetemtől, de a barátja helybeli és így ott alszik, hogy be tudjon menni vizsgára. Hanem tényleg csak az, hogy vele akar lenni, ott akar aludni.
Ez nem birtoklási vágy, hanem egy gyanúsabb jel, hogy nagyon fontos neki a srác és bármit megtenne a kedvéért, vagy azért, hogy megmaradjon a barátság.
Én biztos nem tiltanám meg, ha tényleg egy ezt akarná én azonnal szakítanék. Ez nem egy normális, kiegyensúlyozott lányra vall. Ott már bajok vannak, ha ilyet akar. Ezt szerintem egy pszichológus is simán megmondaná. Ott valami komoly függés lehet, ha csak úgy ott akar aludni valakinél egy felnőtt nő. Gyerekként a pizsi party még oké is, de egy felnőttnél.
Alapvetően azt csinál amit akar, nyilván nem kezdeném el tiltani mert hát semmi alapom nincs rá + úgyse tudom ellenőrízni akkor meg? Ha az én fogalmaim szerint is barátok akkor max azért zavarna mert hát mégis csak megvolt az opció, hogy nálam vagy nála legyen és hát koppantam. Ha szerintem messze állnának a legit barátságtól akkor azért már felvetődne a kérdés bennem, hogy na vajom a pasi bepróbálkozik-e, vagy sakál részegen kihagyja a beleegyezés részt és utána kénytelen leszek 20 évet ülni amiért nagyon csúnyán kivégeztem.
Ez nem igazán azon múlik, hogy bízok-e a barátnőmben hanem azon, hogy akarom-e hogy annyira szoros kapcsolata legyen valakivel ami übereli a párkapcsolatát. Nyilván ha minimálisan is belegondol az ember akkor ez egy hülyeség, ennyire azért nem sajátítunk ki érzelmileg embereket akkor sem ha a barátnőnk. :D Más részről az érzelmek magasról szarnak a logikára és az volt a kérdés, hogy zavarna-e avagy sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!