Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?
Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.
Ha zavar, miért?
Hát hogy a viharba ne zavarna, baráti alapon miért akarna ott aludni? Mert szeret vele lenni. A barátaival ne aludjon, velem aludjon.
Ha átutazóban van vagy valami, akkor oké, de csak azért, mert szeret vele lenni, az számomra nem elfogadható.
Baráti alapon együtt alszanak... 😂 Hát persze...
Azonnali instant bann még az ötletért is.
Szerintem az, hogy csak alszik, vagy nem alszik, vagy mit csinál, és hogy a másik ezzel kapcsolatban meg tud-e bízni benne, ezek már csak másodlagos, harmadlagos kérdések.
Inkább az az érdekes kérdés elsősorban, hogy egyáltalán megengedheti e ezt magának, vagy ha úgy tetszik, miért engedi ezt meg magának egy olyan lány, akinek van valakije, aki párkapcsolatban él, illetve hogy nem kellene-e esetleg a barátnőnek tekintettel lennie a fiú (a barátja) esetleges rossz érzéseire ezzel kapcsolatban. Picit ez olyan dolog is szerintem - ha már bizalomról van szó -, hogy nem csak hűségesnek, vagy tiszta szándékúnak kell lenni, hanem annak is kell látszani. Fontos dolog a barátság is és kell hogy bizalom is legyen nyilván egy párkapcsolatban, de szerintem jogos igény egy ilyen nexus esetén, akár férfiről/nőről legyen szó, hogy ha párkapcsolatba kezdtem valakivel, akkor egyébként nem alszom onnantól kezdve fő szabály szerint más ellenkező nemű emberek ágyában.
Erkölcstani (hogy mást ne mondjak) fogalmak között létezik olyan is, hogy bűnre vezető alkalom. Ami tehát őnmagában nem elkövetett rossz cselekedetet jelent, pusztán csak olyan mondjuk körülmények előidézését, vagy az azokba való beleegyezést, amik által könnyebben létrejöhet az a szituáció, ahol már személyes erkölcsi rossz elkövetéséről kell beszélni. Ilyen a fenti - a kérdésben szereplő - szituáció is.
Ha tényleg baráti alapon, és tényleg alvásról van szó, akkor tegye.
Csak azért sok esetben felmerül az emberben, főleg azt látva, hogy mennyire alulértékelt dolog a hűség, hogy vajon tényleg csak alszanak-e?
Én alapvetően bízni szokatm a barátnőmben, bár őszinte leszek: volt olyan barátnőm, akinél egy hasonló ötlet hallatán biztos, hogy másra is gondoltam volna.
Szerintem az egész bizalom kérdése. Több szempontból is.
Természetes, hogy a fiú félti a barátnőjét, nehogy több legyen, mint alvás. De a kapcsolat alapja a bizalom, a hűség és az őszinteség. Ha nem bízol a barátnődben, akkor az a kapcsolat nem az igazi.
A másik szempont bizalom terén, hogy a fiú bízik-e a párjának a barátjában. Szerintem a legtöbb esetben ismeritek a barátnőtök barátait. Biztos volt olyan helyzet a kapcsolatotok során, amikor simán rámászhatott volna a barátnőtökre. De ezt valószínűleg nem tette, mert tiszteletben tartja a kapcsolatotok és tudja, hogy ezzel elronthatja az egész barátságukat.
Szerintem, ha bíztok a barátnőtökben, akkor simán aludhat a barátjánál.
Ez csak egy elméleti kérdés, mivel kíváncsi voltam, hogy hogyan vélekednek erről a fiúk.
Valószínűleg azért, mert barátok, és több időt akarnak egymással tölteni. Azért egy ottalvós estének is van hangulata. Film nézés, társas vagy bármi, a normális határokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!