Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?

Figyelt kérdés

Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.

Ha zavar, miért?

2021. jún. 4. 08:01
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
78%

A bizalom és a hagyom magam hülyènek nézni két különböző dolog.

Lehet hogy nektek teljesen rendben van hogy ott alszotok egy "fiúbarátnál". De ez koránt sem jelenti azt hogy ez normális. Persze itt mindenki erős erkölcsű és soha nem feküdne le a "fiúbarátjàval". 😂 Miért vagytok álszentek??? Kis iszogatás, kis lelkizés és már csúszik is le a bugyi.

2021. jún. 4. 12:21
 32/55 anonim ***** válasza:
95%

Kár ezen vitázni...

Kérdeztél, válaszoltunk. Nem tetszik a válasz, mert szerintünk ez helytelen. Akkor miért kérdeztél minket??

Le ülhettél volna egy kényelmes székre és eldönthetted volna, hogy ez jó és nem vonsz be minket. Bár már tényleg eldöntötted, hogy ezzel nincs semmi baj, teljesen korrekt másnál aludni. Ha a párod másnál alszik az is korrekt. Állítólag anyud is alszik másnál, az is jó.

Neked minden teljesen természetes. Ha meg mégis dugás a vége az is jó, mert csak jól érzitek magatokat és azzal sincs semmi baj.

2021. jún. 4. 12:23
 33/55 anonim ***** válasza:
95%
Hülye aki hagyja ezt...az ilyen embereket baleknak hívják "jajj megbízok a barátomban/barátnőmben" az ilyen ember azt sem veszi észre,ha előtte dugják a barátnőjét..
2021. jún. 4. 12:34
 34/55 anonim ***** válasza:
94%

1-es

Remelem te sem gondolod ezt komolyan.

Jozan eszu srac azert elgondolkodik, hogy miert akar ott aludni, miert pont nala, es miket csinalhat egy szobaban egy kiehezett srac meg egy kiehezett csaj.

2021. jún. 4. 12:49
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért legalább megtudhattad, hogy a válasz többségében az igen... még ha nem is érdekel...
2021. jún. 4. 13:01
 36/55 anonim ***** válasza:
93%

Lány vagyok, de biztos nem aludnék a fiú barátomnál

Vagy egyedül vagy a párommal alszok, nincs baráti alapon. Most gondolj már bele, azt mond a barátnőd amit te hallani akarsz. Megcsalt? Nem, miért csalt volna meg? Közbe megtörtént amit te nem akarsz. De vegyük fordítva, ha te lány lennél... Hogyan esne az neked, hogy a párod szól neked, hogy a lány barátnőjéhez megy aludni. Biztos nem az lesz, hogy puszival elengeded és jó szórakozást kívánsz neki, hadd csaljon meg. Persze ide kell bizalom, de az ott alvásnál bármi megtörténhet. Pl baráti alapon betettem neki, vagy baráti alapon lepattintottam. Ha az én párom mondaná ezt kihajítanám, nem azért, mert nem bízok benne.

2021. jún. 4. 13:48
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Oké hogy a kapcsolat alapja a bizalom, de a csaj ne éljen már vissza az én bizalmammal, nem kell fekeslegesen feszegetni a határokat. Felőlem legyen nála egész nap, de nekem rosszul esne ha ott akarna aludni, sőt lehet szakítanék is.
2021. jún. 4. 14:47
 38/55 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem egy normális kapcsolatban ennek nem kéne kérdésnek lenni. Ez a szitu kicsit arra emlékeztet mint amikor a szülők nem engedik a tini gyereküknek, hogy együtt aludjon a párjával, ezt sem értettem soha. Ha valaki le akar feküdni valakivel, akkor az akkor is le fog, ha nincs lehetősége együtt aludni az illetővel. Teljesen felesleges ezt tiltani, ha a párod valóban olyan ember, aki ahogy itt többen is írták egy kis pia és lelkizés után már dobja is le a bugyit, akkor annak a kapcsolatnak nem is volt értelme. Azokat a válaszolókat akik olyat írnak hogy barátságból miért aludna nála meg pláne nem értem. Hogy hogy miért? Azért mert egy embernek mondjuk a párján túl is van élete és a barátaival is szeretné magát egy-egy nyári este jól érezni? Most ha kijön teszem azt egy új sorozat és a párom meg akarja azt nézni az ellenkező nemű barátjával, mert engem pont nem érdekel a sorozat, akkor este 8-kor fejezzék be? Miért ne nézhetnék meg ketten és érezhetnék jól magukat? Ha hajnalba van vége akkor jöjjön haza? Komolyan nem értem hogy egyesek hogy tudnak párkapcsolatban élni ha azt hiszik hogy a párjuk csak egy ösztönlény. Akkor ha valakihez hozzámegyek 25 évesen utána egész életemben ilyen hülyeségeken kattogjak?
2021. jún. 4. 14:52
 39/55 anonim ***** válasza:
31%
#38 pontosan. És a kapcsolatok egy nagy része pont emiatt a birtoklási vágy miatt megy tönkre. Mert ha párkapcsolatban vannak valakivel, szerintük az már azt jelenti hogy a párjukon kívül nem lehet életük és onnantól fogva beleszólásuk van az életébe. Mégis hogy jön ahhoz bárki hogy megtiltson valamit a párjának? Most a párja vagy, vagy az apja? Ez a birtoklási vágy és irányítani akarás elég taszító és nem csodálom hogy rengeteg lányt elriaszt. Mégis ki akarná hogy korlátozzák a szabadságát? Egy bizalmon alapuló kapcsolatban az ilyet megbeszélni szokták és kompromisszumot kötni. Legfeljebb megmondhatod, hogy téged ez zavar, a párod meg ha szeret, tiszteletben tartja és nem csinál olyat ami zavar, de megtiltani bármit is senkinek nincs joga.
2021. jún. 4. 15:16
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
De ez hol birtoklás? Legyenek együtt napközbe, de az, hogy együtt alszanak, miközben a csajnak van valakije. Ez nem birtoklás
2021. jún. 4. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!