Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?
Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.
Ha zavar, miért?
Volt egy lány, csak a barátom semmi többet nem is akartam tőle soha, úgy néztem rá, mintha a testvérem lenne. Egyszer szóba került, hogy itt alszik. Még nem volt erre, szeretne kicsit kikapcsolódni, szomi is és nem akar otthon lenni hétvégén. Hát oké... Neki is volt akkor pasija, monda, hogy nem lesz semmi.
Hát éppen lett. Pedig tényleg nem igazán szerettem volna semmit tőle, utána már kerültem inkább a közelségét is.
Szóval így azt mondanám inkább, hogy nem.
Másrészt, ha a barátnőm egy ilyet benyögne vagy megtudnék már aludhatna nála nyugodtan, mert egyből szakítanék vele.
Szerintem meg az baromság, hogy minden lányt egy véka alá veszel, kedves 13.!
Nem minden lány tart több vasat a tűzben. Léteznek még hűséges lányok, csak mondom. 3 éve vagyok párkapcsolatban, soha egyikőnk fejében se fordult meg, hogy megcsaljuk a másikat.
Csak így kíváncsiságból, hány éves vagy??
Valamint érdekelne, hogy ez csak egy elméleti kérdés-e.
Mert ha nem valamiért csak kiírtad ezt a kérdést.
Valamint azt se tudom tényleg megérteni, mint itt sokan mások, hogy miért aludna a barátjánál??
Ha tényleg megy valahova és nem tud haza jönni vagy csak késő este, hát aludjon ott, HA megoldható a külön alvás.
De tényleg csak azért, mert baráti alapon az elég fura, az már érzelmi kötelékről árulkodik és az nem a legjobb.
Előre is bocsi :D
De ha magadra ismersz, dobj egy privátot, hogy mi van veled :)
Szóval... Beszélgettem itt egy sráccal, neki volt ilyen helyzete, hogy a barátnője a fiú barátjánál aludt párszor. Persze csak barátok, meg külön alszanak, meg a srácnak barátnője van, szóval tényleg nem lesz semmi. Ahogy beszélgettünk egyre furcsább volt a szitu. Pl hogy kell hogy a srácnál ruhája legyen. A lány nyögött egy olyan sztorit, hogy a srác egész este amíg ott volt a barátnőjével videó csetelt, oké... Mondtam a srácnak, hogy kérdezzen rá a csajnál, hogy valóban beszélgettek-e akkor. Kiderül, hogy a lány nem is tudott arról, hogy a pasijánál szokott egy lány aludni, valamint nem is beszélgettek akkor. Szóval, eléggé lebuktak akkor.
A srácnak még tettem egy javaslatot is, ami akkor sikeres volt. Ha magadra ismertél tényleg írj rám, kíváncsi vagyok mi a helyzet azóta :D
Szóval az ilyeneket tényleg kerülném. Ha baráti alapon akarna ott aludni az alapból nem normális dolog. Ha szükségből az még oké.
19 vagyok, és ez csak elméleti kérdés.
Egy szóval sem mondtam, hogy egy ágyban aludnának. Természetesen külön értettem.
De még mindig nem értem, hogy miért ekkora bűn, ha egy lány a fiú barátjánál alszik. Ennyi erővel, akkor a barátnőjénél se aludjon, mert kitudja, hogy valamelyikőjük titkon nem vonzódik a lányok iránt (is).
Miért ne aludhatna a barátjánál? Miért lenne érzelmi kötelék köztük, csak azért, mert ott alszik?
Anyukád is szokott random más pasiknál aludni?
Na látod 😌
Honnan veszed, hogy nem?
Igen, szokott a legjobb barátjánál, ha nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!