Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök egy másik fiúnál aludna?

Figyelt kérdés

Ti kapcsolatban vagytok, ő csak baráti alapon aludna más srácnál.

Ha zavar, miért?

2021. jún. 4. 08:01
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
78%
Remélem nem komoly a kérdés hogy ennyire nem érted a lényeget. Nyilván a te értékrendedben elfogadott hogy egy másik kannal töltöd az éjszakát. Sőt meg merem kockáztatni hogy az nem lenne megcsalás részedről ha éppen tényleg bepucsitanál neki barátilag. Jelzem hogy amit te természetesnek veszel igazából nagyon nem az. Ha az én barátnőm böfögne be egy ilyet hogy barátilag más pasival alszik abban a pillanatban dobnám ki.
2021. jún. 4. 11:22
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélve arról, hogy nem csak a párkapcsolatot lehet adott esetben elcseszni, vagy egy ilyen kis becsúszott -"senki nem így tervezte"- kaland után egy hazugságra építeni a továbbiakban, de egy akár valóban mély és hosszabb múltra visszatekintő barátságot is tönkre lehet így tenni.

Nekem is ment tönkre így egy barátságom... csak egy ilyen iszogatós, lelkizős Margit-szigeti éjszaka kellett hozzá, amikor kettesben, egy kis gátlás oldóval még intimebb és őszintébb lett a hangulat az addiginél. És akkor láttam utoljára azt a barát barátnőt, azt hiszem valahol a szégyen miatt is.

2021. jún. 4. 11:22
 23/55 A kérdező kommentje:
Nem értem, honna veszitek, hogy akár velem vagy más lánnyal történne olyan, hogy lefekszenek egymással vagy csak petting. Miért kell egyből erre gondolni?
2021. jún. 4. 11:25
 24/55 anonim ***** válasza:
23%

Lány barátjánál engedném, hogy aludjon, még akkor is ha bi.

Én úgy jönnék össze bi lánnyal is, hogy bizonyos feltételek mellett nem zavarna, ha más lánnyal is lenne együtt alkalomadtán. Tudom, hogy a bi lányok se úgy működnek, hogy mind a 2 nemet egyszerre akarják valamint előbb utóbb választanak, ha olyan párt találnak. De engem ez nem tudna zavarni, egy másik lánnyal lenni nyílván másabb lenne neki, mint velem, emiatt is engedném. Vagy ha hármast szeretne egy másik lány bevonásával, az is oké. Persze én a párommal "foglalkoznék" akkor is.

Miért lenne érzelmi kötelék??

Aludnál egy idegennél?? Gondolom nem.

Valamiért barátod, tehát úgy ahogy szimpatikus a személyisége.

Valamiért vele is akarsz aludni (vagy nála), tehát nem felületes barátság, hanem nagyon jól kijösztök, szereted a közelségét, szeretsz vele lenni, akkor van egy fajta érzelmi szál kettőtök között.

Ha valóban 19 vagy akkor ezt meg kellene értened, mert elég érett vagy már.

Meg lányként azért kicsit macerásabb egy ottalvás is. Párkapcsolatban eleinte a lányok kicsit feszültebbek akkor is ha a párjuknál alszanak. Időpontot is jól kell választani, mert a piros betűs napok környékén sem a legjobb. Azért sok körülményt kell figyelembe venni... Bár pont egy lánynak magyarázzam ezt?? Ha lenne egy olyan barátja akinél csak úgy ott aludna, azzal eléggé jó lenne a viszonya. Ott bizony már nem csak szimpla mezei barátság van.

2021. jún. 4. 11:29
 25/55 A kérdező kommentje:
Kár ezen “vitatkozni”. Teljesen más értékrendet viselünk.
2021. jún. 4. 11:32
 26/55 anonim ***** válasza:
17%
Régen rossz ha egy kapcsolatot a birtoklási vágy vezérel. Attól, hogy kapcsolatban vagyok valakivel, még mindketten önálló emberek vagyunk, bizonyos határokat persze tiszteletben kell tartani, de nincs jogunk bármit is megtiltani a másiknak. Ha ennyit nem mer valaki a párja lelkiismeretére bízni, abban a kapcsolatban komoly bajok vannak, mert nincs meg a kellő bizalom. Én is volt hogy ott aludtam egy lány barátomnál, mert mindig elfoglalt és csak este tudtunk összehozni találkozót, éjszaka pedig nem tudtam volna tömegközlekedéssel hazajutni. Természetesen megbeszéltem előtte a barátnőmmel és nem volt belőle problémázás. Ő a saját ágyában aludt, én vendégyon, semmi olyasmi nem történt ami féltékenységre adott volna okot. És nem is ment rá a kapcsolatom. Meg lehet ezt oldani érett felnőttek módjára is. Másik oldalról nézve viszont ha a párod azt mondja hogy zavarná, azt tiszteletben kell tartani. Minden kulcsa a kommunikáció.
2021. jún. 4. 11:37
 27/55 A kérdező kommentje:

Én is teljesen ezen a véleményen vagyok.

Ha a párom zavarná, akkor kompromisszumot kötnénk. Nem alszok ott, csak át megyek hozzá. Ha ez sem tetszik neki, akkor meg veszett az ügy és tiszteletben tartom.

2021. jún. 4. 11:45
 28/55 anonim ***** válasza:
76%
Biztos hogy nem hagynám... szégyen.
2021. jún. 4. 11:59
 29/55 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként baráti alapon le is szophatja,neked meg azt mondja nem történt semmi...elhinnéd? Vagy velem alszik vagy menjen a PIC..ha mást nézzen hülyének.
2021. jún. 4. 12:05
 30/55 anonim ***** válasza:
35%

Úgy látom itt nagyon sokan élnek boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban :D

Aki úgysem hiszi el amit a barátnője mond, már akár azonnal kirakhatná, ugyanis az alapvető bizalom nélkül sokat nem ér így az egész.

2021. jún. 4. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!