Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek lennének kétségeitek afelől, hogy a barátnőtök egy másik barátnőjével menjen házibuliba nélületek (a pasijuk) nélkül?
Figyelt kérdés
Nem lehet megoldani, hogy én is ott legyek. Néha vannak rossz gondolataim ezzel kapcsolatban, attól független, hogy tudom, hogy megbízható a lány. Ti hogyan vélekedtek?2017. dec. 29. 17:43
1/10 anonim válasza:
Ha annyira megbizhato lany lenne, akkor most nem raknal ki errol gyakorira egy kerdest.:)
2/10 anonim válasza:
Ha megbízható, akkor miért nem bízol meg benne?
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ezt kérdeztem
2017. dec. 29. 18:47
4/10 anonim válasza:
Ha a barátnőm, akkor nem aggodnék ilyenek miatt! Pont ez miatt fog otthagyni! Csak a barátnőd! Nem a feleséged! Azt csinál amit akar! pont ez miatt dobtam az egyik barátnőmet, mert egyik lány ismerősömmel látott kettesben, és elkezdett vádaskodni, hogy megcsalom! Nekem ilyen lány nem kell! Ha szeret téged, akkor nem fog megcsalni! Igaz a mai lányok k.rvák, de vannak kivételek! Szerintem nem pasizni megy!
5/10 anonim válasza:
Miert ne mehetne? Nem vagytok ti osszancolva. Es ha tiltod csak rosszabb. Ne korlatozd es bizz benne ennyi ha meg akar csalni ugx is megcsal ha ott vagy csak mondom. NEM SZABAD EGYMAST KORLATOZNI ramehet a kapcsolat.18/L
6/10 anonim válasza:
Menjen, ha megcsal akkor alaból valami nem jó a kapcsolatotokban és jobb is ha szakítotok... De nem hiszem hogy megcsalna... Pláne ha olyan buliba megy ahol tudják róla ,hogy nem szingli
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan buliban megy ahol senki nem ismer senkit, direkt olyanoknak van akik egyéjszakásozni akarnak, vagy valakit találni maguknak.
2017. dec. 31. 14:17
9/10 A kérdező kommentje:
'jól érezni magát'
2017. dec. 31. 15:52
10/10 anonim válasza:
Hat, az erdekes. Jol erezni veled is tudna magat, de o tudja. Lehet tenyleg nem ismerkedesi szandekkal megy, hanem mondjuk baratnojenek segit valami palit keriteni vagy idk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!