Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki bevett a szexbe a barátnőjével másik pasit?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, a tapasztalatotokra lennék kíváncsi.
Arról van szó, hogy felhoztam a barátnőmnek, milyen lenne a többes szex más pasikkal is. Tetszett neki a dolog, de mondta, hogy fél, hátha idiótákkal hoz minket össze a sors. Mondtam, hogy keressen ő az ismeretségi köréből. Erre felcsillant a szeme, és nagyon izgatott, mert vágyik a dologra. Minden rendben van köztünk különben, remek csaj, izgalmas vele a szex is.
Azt szeretném kérdezni azoktól, akik a párjukkal szerveznek többes szexet egy nő több pasi felállásban, hogy milyen volt először látni a barátnőtöket, feleségeteket egy másik pasival? Hogy más farkán élvezkedik, mást szop.
Én nagyon izgalmasnak tartom, de kíváncsi vagyok, hogy akiknek ez már megvolt élesben, mi a különbség a fantázia, és a valóság között.
Köszi a válaszokat előre is!
Volt olyan hogy az addig remekül működő párkapcsolat egy ilyen dolog után ment tönkre...
Épp azért ahogy te is írtad... A fantázia egy dolog, a valóság teljesen más...
2: Nem igaz. Olyanokat csináltunk ketten, amikre a legtöbb ember gondolni sem merne. Ma is jó volt a szex vele, és sokat beszélgettünk erről a dologról.
Tapasztalat érdekelne, nem vélemény.
Bízom benne.
Lefektettünk szabályokat. Például ő használna gumit, én nem. Az én sepermámat lenyelné, az övét nem. A pasi nem csókolhatja meg. Nem a közös ágyunkban csinálnánk, hanem a nappaliban a kanapén, vagy másik lakásban, hogy ne férkőzzön senki az intim szféránkba, legyen ő is csak egy vendég extrával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!