Nem igazságtalan az egyik gyereknek megengedni, a ásiknak eg nem, hogy a barátjával/barátnőjével aludjon, pusztán azért, mert az egyik fiú, a másik lány?
Kicsit érthetetlena kérdés, de megpróbálom elmagyarázni.
A szüleim az öcsémnek (17) simán megengedik, hogy a barátnőjénél aludjon (4 hónapja járnak), de nekem (18, lány) nem engedik, hogy másfél év kapcsolat után a barátomnál aludjak.
(Költözz el és hasonló válaszok sajnos nem segítenek, mert csak jogilag vagyok nagykorú, eltartani magam nem tudám, mert tanulok.)
Arra hivatkozik anyukám, hogy mivel szerinte még nem akarunk összeházasodni, ezért nem aludhatunk együtt. Nem mintha a tesómék házasodni akarnának..
A terhességtől sem kéne féltenie, mert a.) tudom, hogy mi a védekezés, b.)nappal is teherbe lehet esni.
Mi a ebben a logika? Nem csak szerintem igazságtalan, ugye?
#1 Leírtam, hogy teherbeesni nappal is lehet, illetve, hogy védekezni is tudok..
Amúgy meg honnan kéne azt bárkinek is tudni, hogy én kinél alszom és mikor. Meg nem hiszem, hogy a másfél éves kapcsolatban való együttalvásriban*cság lenne.
Szeritnem is kimeríti a féltés kategóriát. .
Ha 15 lennék, megérteném. De ez szerintem nonszensz. Illetve képmutatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!