Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónapos kapcsolatban elengednétek a barátnőtöket bulizni a barátnőjével, annak a pasijával és egy másik, idegen pasival?
Nem mennék bele a játszmázásába, és most mint nő, és olyan, akinek a családjában ez mindennapos volt, mondom: ha egyszer beszállsz ebbe a játékba magadra vess! Mert a játszmákban sosem a megoldás a cél, hanem a saját egonk és a győzelem.
Ha egy jó kapcsolatot akarsz, akkor ezt most melegében el is fojtod!
Tehát én halál nyugodtan elengedném, és még valami bókot is elengednék, hogy ő lesz a legcsinosabb lány a buliba érezze jól magát! A bosszút vedd ki most a kezéből, mert később ezzel csak jobban vissza fog élni!
Másik idegen pasi????
Zavarna ez a helyzet.
A "nemes hölgy" feljebb bölcsen szólt.
Egyértelmű, hogy a barátnőd féltékennyé akar tenni ezzel a húzással. Láthatóan sikerült neki. A férfihez méltó reakció tényleg az, hogy pár szóval "elengeded". Pl.: Szeretlek. Jó szórakozást!
Hm, az vesse rá(tok) az első követ, aki nem vétett ilyen hibákat 18 évesen!
Nem a tulajdonod, oda megy ahová akar, nem kell az engedélyed.
Én, amikor egy ilyet előadott anno az exem, hogy nem enged elmenni a barátaimmal, a képébe röhögtem, aztán természetesen elmentem velük.
Ez a "nem engedném el " egy vicc. Óvoda, de komolyan ahogy egyesek viselkednek. Nem tudom kinek hiszik magukat az ilyen emberek. Bár aki hagyja magát, és egy ilyen után nem megy el a haverjaival, csak mert a pasija/csaja azt mondta, az egy hülye lúzer, és meg is érdemli, hogy irányítsák az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!