Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 23:55
81/93 anonim válasza:
79, ha intelligens lennél, akkor szerintem nem vitatkoznál itt a többi gyerekkel
82/93 anonim válasza:
Írni sem tudsz... Kb. annyira vagy intelligens, mint egy kancsó málnaszörp a polcon.
83/93 anonim válasza:
83, te sem vagy túlságosan az. Olyanok vagytok, mint az ovisok. Versenyeztek, hogy ki tud nagyobb oltást mondani. Komolyan, elkezdtelek sajnálni titeket :D
84/93 anonim válasza:
Élvezd a műsort, én is azt teszem. :D Tegnapelőtt óta hajtja a hülyeségét...
85/93 A kérdező kommentje:
#83 jó éjt te barom!🙃
2021. ápr. 11. 01:31
86/93 anonim válasza:
85, nemcsak ő, hanem a válaszolók is :D Egymást oltogatják oda-vissza mint az oviban.
88/93 anonim válasza:
Aztadurva mekkora buli van itt xD
Több oldal van mint az Egri Csillagokba
89/93 anonim válasza:
ez egy kamu kérdés, az egészet egy férfi produkálja nem nő írta ki !!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!