Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?
#37 Jól teszed!
Remélem minél hamarabb megtalálod a boldogságot :)
37#
Soha ne gyere ide vissza de igaz én nem vagyok 27, kicsit fiatalabb, de jelölj már be valahol :D Privátban elintézzük,na?:D
10 év korkülönbség még nem a világ vége, jobb, mint 20-30 év. De próbálkozni sosem hülyeség.
22/F
57: nem olvastam, most volt első válaszom
De most látom, tényleg unatkozó ember :D
27 éves komoly férfi, aki családalapításon töri a fejét, ezen jót röhögtem. Láttál te mostanában huszonéveseket? Pláne fiúkat? A legtöbb egész nap számítógépen játszik, nem tud megkenni egy kenyeret és nem tudja mire való a sárgacsekk, hagyjukmá', méghogy családalapítás. Tisztelet a kivételnek. Nem is ez a dolguk, épp csak kiléptek az iskolapadból, pályakezdők. Úgy beszélsz, mintha 40es fószerrel akarna összejönni. Öcsém pont 26, de egy kutya sétáltatást nem bíznék rá, mert félnék, hogy elveszíti félúton.
Kérdező, nyugodtan mosolyogj rá, kérdezd meg mizu és kialakul.
60, Szerintem akikről beszélsz, azok inkább a 20-22 évesek.
De amúgy lehet h a lány is családot alapítana néhány év múlva, ki tudja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!