Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van baratom (nem szerelem)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van baratom (nem szerelem) es beszelek egy csavoval aki regebb ota bejon megkerdezi hogy "bazdmeg neked csavod van?" akkor mi a teendom?

Figyelt kérdés
Szoval noverem mondta mikor atmentem az o sulijaba hogy van egy csavo es o tuti be fog jonni nekem (es tenyleg igaza volt) megmutatta az instajat is bekivettem aztan o visszakovetett es kb mar szeptember ota szemezes is van meg csomoszor mosolygott is ram aztan most vagy 1 hete elkezdtunk beszelgetni tisztazta velem hogy latta hogy likeolgattam meg minden csak van par szabalya amit be akar tartani aztan arra ramondtam hogy okes megertem es azota tok jol elbeszelgetunk egymassal igy napi szinten. Aztan most megkerdezte tolem hogy nekem van e baratom (gondom realizalta a dolgokat). Gondolkoztam mar hogy a jelenlegi baratommal szakitok de abban meg nem vagyok biztos mert meg o is most kezd megnyilni felem es nagyon sok ismerosom is joba van vele aztan felek hogy ellenem fordulnanak. Szoval nem tudom mit kene tegyek. SEGITSETEK LEGYSZI!

tegnap 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokkal ezelőtt dobnod kellett volna a pasidat.
tegnap 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
szegeny baratod. hogyan lehet igy banni a masikkal? remelem azt tudod nem azert valasztunk part, hogy sajat magunkat boldogga tegyuk.
tegnap 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem azért kell dobnod a mostani barátod, mert talán már megnyílik előtted és nem is azért mert ez az új srác kérdezett valamit. Hanem azért, mert a mostani barátod nem is kell neked, mert ha igen, akkor eszedbe se jutott volna egy másikkal kezdeni.

A másik meg azért nem jó választás, mert az simán le akar fektetni, hisz neki szabályai vannak és nem is rád kíváncsi. ;) Hallgass rám és dobd mind a kettőt.

tegnap 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
3asbaa mehet lanyomfiam
tegnap 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom a mostani barátodat... A helyedben inkább attól félnék, hogy az ismerősei azért ugranak neked, mert egy másik sráccal beszélgetsz. Vagy tarts ki a barátod mellett (ha még szereted), vagy szakíts vele, más opció nincs.
tegnap 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

engem így passzolt el a 3 éves kapcsolatom

így derült égből a picsába

nyilván ő is hú de szerettt

a csajok elég jól eljátszák ezt 🙄🙄

aztán jött a híres "már nem volt jó" (mindent megtettem amit tudtam, nagyon szerettem, valójában ő miatta nem volt már jó)

meg még húzta az agyamat féltékenyítéssel

tegnap 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

jobbat érdemel az a srác is meg a pasid is

ennyi a véleményem

az ilyen több vasat tűzbe tartó kis krvákat meg kéne nevelni

tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!