Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van baratom (nem szerelem) es beszelek egy csavoval aki regebb ota bejon megkerdezi hogy "bazdmeg neked csavod van?" akkor mi a teendom?
Nem azért kell dobnod a mostani barátod, mert talán már megnyílik előtted és nem is azért mert ez az új srác kérdezett valamit. Hanem azért, mert a mostani barátod nem is kell neked, mert ha igen, akkor eszedbe se jutott volna egy másikkal kezdeni.
A másik meg azért nem jó választás, mert az simán le akar fektetni, hisz neki szabályai vannak és nem is rád kíváncsi. ;) Hallgass rám és dobd mind a kettőt.
engem így passzolt el a 3 éves kapcsolatom
így derült égből a picsába
nyilván ő is hú de szerettt
a csajok elég jól eljátszák ezt 🙄🙄
aztán jött a híres "már nem volt jó" (mindent megtettem amit tudtam, nagyon szerettem, valójában ő miatta nem volt már jó)
meg még húzta az agyamat féltékenyítéssel
jobbat érdemel az a srác is meg a pasid is
ennyi a véleményem
az ilyen több vasat tűzbe tartó kis krvákat meg kéne nevelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!