Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékot készítettem egy lány barátomnak, hétvégén nem ért rá. Hétfőn megkérdeztem, hogy át tudom-e adni az ajándékot. Azóta nem tudok semmit. Mit tegyek?
Sziasztok!
(19 ffi) Most ballagtam gimnáziumból. Egyik lány (18) barátomnak készítettem egy fém tulipánt. Viszont nem beszéltünk érettségi óta. Ráírtam, hogy szeretnék egy ajándékot adni neki. Előtte már találkoztam egyik osztálytársával, aki szintén lány. Neki is adtam egy virágot, rózsát. Ő mondta, hogy kérdezte őt az ileltő, hogy rá is ráírtam-e. Mondtam neki, hogy igen, kettőtöknek készítettem.
Nem tudom mitévő legyek, tőle többet is szeretnék, éreztem úgy gimnáziumban, hogy valamit szeretne, voltak jelek. Lehet, hogy késő? Nem tudja mit tegyen?
Miért írsz neki? Inkább hívd fel a mobilján, hogy adnál neki valamit. A telefonhívásnál nem lehet eljátszani, hogy nem írok vissza. Értem én, hogy az íráshoz kevesebb bátorság kell, de felhívni személyesebb és nincs kibúvó. Amúgy meg, ha bejönnél neki kb. azonnal visszaírna nagy eséllyel.
Persze az is lehet, hogy megsértődött, mert nem csak ő kap virágot.
Hát ha nekem akarsz adni valamit, de közben a barátnőmnek is adsz ugyanazt nem nagyon érezném az ajándék különlegességét. Kb az lenne a fejemben, hogy még hány csajnak adhatsz rajtam kívül.
Ha meg gimiben adta a jeleket akkor kellett volna lépned. Azóta lehet van más akivel alakul.
Szerintem engedd el, ez a hajó elúszott. Ha akart volna találkozni írt volna. Nem akar, fogadd el.
Biztos hogy jó barátok lettetek,és nem csak elviselte/végighallgatta amit mondtál neki? Csak mert a kérdés alapján én a másodikra tippelnék,de ennyiből nehéz megmondani.
Ha valaki(kivéve legközelebbi barátokat vagy családot) írogat messengeren és nem akarok válaszolni,ezért elkezd telefonon zaklatni,azonnal tiltom mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!