Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a szomszéd srác, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 23:55
 41/93 anonim ***** válasza:
23%
#60 Sárgacsekk 🤣 2021-ben... Hány éves vagy? 60?
2021. ápr. 10. 02:13
 42/93 anonim ***** válasza:
88%
41, van még sárgacsekk, és fizetnek is azzal, főként kereskedők, akiknek leginkább készpénzes vevőik vannak.
2021. ápr. 10. 09:34
 43/93 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem meg 27 évesen nem egy gimis kislánnyal akar járni és nem jössz be neki, csak te magyarázod be magadnak.
2021. ápr. 10. 09:55
 44/93 anonim ***** válasza:
88%
43, ez kiderül, ha megpróbálja
2021. ápr. 10. 10:00
 45/93 anonim ***** válasza:
80%

Azta mi tortent itt, egy elmeny volt olvasni (amugy nem)

Kerdezo, szerintem is megér ez egy probat, aztan max nem jon ossze. Az mar valami ha legalabb beszelgetesbe elegyedsz vele, de ne legyel rozsaszin felhoben mert konnyen ki tudsz abrandulni es az nem a legjobb

Amugy ez a korkulonbseg ebben a korban tenyleg eleg szokatlan es ritka is, viszont felnottkorban ez ugye teljesen mashogy megy, ott mar nem szamit az a 10 ev vagy tobb, meg ott mar komolyabbak is az emberek

Mindenesetre hogy csak egy peldat mondjak, 18 eves vagyok, es van egy osztalytarsam akinek a parja 10 evvel idosebb nala (tavaly jottek ossze vagy hamarabb, tehat a lany 17 volt még). A srac nem tunik ugy hogy csaladot akarna alapitani, olyan mint minden mas huszoneves, es ha ranezel nem is tunik annyinak amennyi

Szerintem ha tenyleg vonzodsz hozza akkor egy probat meger, enis vonzodtam mar idosebb pasihoz:D

2021. ápr. 10. 21:53
 46/93 anonim ***** válasza:
27%
Naná, hogy 18 évesen a másik 18 éves seggébe nyalsz tövig. De megsúgom, egészséges, mentálisan ép felnőtt ember nem kezd iskolás, érettségi előtt álló gyerekekkel.
2021. ápr. 10. 22:17
 47/93 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ahogy írtad a kérdést, hogy picit idősebb nálad, hát 10 év korkülönbség, az már azért nem picit.

Max 5 év korkülönbséggel lehet még azt mondani, hogy picit idősebb nálad.

2021. ápr. 10. 22:23
 48/93 A kérdező kommentje:
45# köszi. Ma reggel már beszélgettünk és nagyon intelligens. :) nagyon jól éreztem magam, pedig csak beszélgettunk meg sétáltunk :)
2021. ápr. 10. 23:49
 49/93 A kérdező kommentje:

#43 nem vagyok kislány.

A korom miatt nevezhetsz így, de a szellemem régen érett.

2021. ápr. 10. 23:51
 50/93 anonim ***** válasza:
94%
Ha 2 pár szereti egymást, nem a kort kell nézni, hanem maga az embert, akit szeret az illető.
2021. ápr. 10. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!